Istaknuto
27.11.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Vlada Republike Hrvatske odlučila je odbiti prijedlog o smanjenju stope PDV-a s 25% na 5% na menstrualne potrepštine i to ne jednom, već dva puta!

24.11.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

Humanitarni koncert na Zoomu: Domaći i strani glazbenici za potresom pogođeno područje

19.02.2021. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hrvatsku je prošle godine, osim pandemije, pogodio razorni potres čije posljedice još uvijek nisu zacjelile. U znak podrške stradalima u potresu, ove će se subote, 20. veljače, održati online koncert.

S početkom u 20:30 sati, koncert će na Zoomu okupiti izvođače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Ujedinjenog Kraljevstva. Oni su Poma (Maja Posavec i Ivan Kapec), Damir Imamović, Bojan Čičić, John Robb (The Membranes, UK), Ivana Gavrić (UK & BiH), Will Pound (nominiran za BBC-jevu nagradu), Bob Fox (UK), Rowan Godel (Oysterband, The Levellers, UK) te poznata škotska folk pjevačica Iona Fyfe. Najavljeni su i gosti iznenađenja, a posjetitelji će nakon koncerta imati priliku razgovarati s izvođačima.

Sav skupljeni novac bit će uplaćen Zakladi Solidarna koja pomaže stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Inicijativa je pokrenuta od strane britanske organizacije The Ukulele&Other Machines.

Ulaznice možete kupiti na linku.

(Visited 177 times, 1 visits today)

Komentari