Film

Drugi trailer pete sezone Igre prijestolja ugledao svjetlo dana

Foto: www.facebook.com/gameofthrones
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: www.facebook.com/gameofthrones
Foto: www.facebook.com/gameofthrones

Već je prošao popriličan broj mjeseci od prikazivanja posljednje epizode četvrte sezone iznimno popularne serije Igra prijestolja. HBO-ova uspješnica time je ujedno doživjela i najgledanije finale neke od svojih sezona, a može se pretpostaviti kako pomama za novim epizodama, čije će emitiranje započeti za mjesec dana – točnije 12. travnja – neće splasnuti.

U traileru, objavljenom prije nekoliko dana na službenom YouTube kanalu serije, vide se akcijom napunjene scene koje prate radnju iz trećeg dijela književnog serijala Pjesme Leda i Vatre (svima već poznatog pisca Georgea R. R. Martina), Oluje mačeva, kao i pojedinih dijelova četvrtog, Gozbe vrana. Gledatelji će moći vidjeti svoje omiljene likove i lokacije, Daenerys Targaryen i Sansu Stark, Cersei i Tyriona Lannistera, Sedam kraljevina, Oštrozimlje i Kraljev grudobran. Jedini od likova koji se neće pojaviti u četvrtoj sezoni je Bran Stark, brat Aryje i Sanse, koji je u knjigama (zbog podijeljenosti vremena i mjesta radnje) na uznapredovalom položaju, što ne odgovara pravocrtnom prikazivanju za koje se odlučio tim okupljen oko snimanja i produkcije serije.

Što još možete očekivati u nadolazećoj sezoni jedne od najgledanijih serija današnjice – uz nekima možda i poznata mjesta naših priobalnih gradova, na kojima se serija između ostalog i snima – možete vidjeti u traileru koji donosimo u nastavku.

Be social

Komentari