kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

Izašao trailer novoga filma braće Coen!

Vrijeme čitanja: < 1 minute

insideIzašao je prvi trailer novoga filma braće Joela i Ethana Coena koji prati životne zgode i nedaće folk kantautora na njujorškoj sceni tijekom šezdesetih godina prošloga stoljeća. Coeni su napisali scenarij za film i režirali ga.  Priču su bazirali na memoarima The Mayor of MacDougal Street glazbenika Davea Van Ronka koji je bio jedna od najvažnijih osoba u oživljavanju američke akustične folk glazbe.

U filmu glume Carey Mulligan (Never let me go, An Education), Oscar Isaac (Body Of Lies, Drive), Adam Driver (serija Girls) i Justin Timberlake.

Inside Llewyn Davis je prvi film braće Coen nakon The True Grita te bi trebao doći u kina u veljači, zbog čega bi mogao proći nezapaženo u tornadu oskarovskog mjeseca, iako redatelji mogu računati na svoje jako ime koje uvijek pobuđuje pažnju i zanimanje.

Djelić filma koji ćemo imati priliku uskoro vidjeti, pogledajte ispod.

(Visited 86 times, 1 visits today)
Be social

Komentari