Film

J.J. Abrams režira Star Wars: Episode VII!

Foto:Facebook.com/StarWars
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto:Facebook.com/Super8.film
Foto:Facebook.com/Super8.film

Po najnovijim informacijama Star Wars : Episode VII ipak će režirati J.J. Abrams. Neko se vrijeme o tome šuškalo u filmskim krugovima, ipak sam je Abrams rekao da ne bi mogao odraditi taj posao. Očito, stvari su se promijenile te pregovori o redatelju ovog iščekivanog filma su pri kraju, a rezultati sve izvjesniji. Navodno je u utrci za ovo prestižno mjesto uključen  Ben Affleck (Argo, The Town).

Zgodno su se zvijezde poigrale pa ispada da redatelj Star Treka će snimiti i Star Wars.  Od redatelja filmova Nemoguća misija 3, Star Trek i Super 8 očekuje se jako puno, ali ne bi ni dobio posao da se nije dokazao svojim dosadašnjim radom.

Film će doći u kina tek 2015. tako da se slobodno možemo opustiti i pričekati nove informacije do kojih se teško dolazi zahvaljujući Abramsovoj tajnovitosti.

Foto:Facebook.com/StarWars
Foto:Facebook.com/StarWars

Da podsjetimo, ovo je prvi Star Wars koji proizvodi Disney te je povodom toga George Lucas izjavio kako Star Wars treba biti prenesen na novu generaciju filmaša. Lucas dobiva ulogu kreativnog konzultanta u novome filmu, a priča se da bi se mogli pojaviti Carrie Fisher i Mark Hamill.

Scenarij će pisati Tom Arndt, poznat po filmovima Toy Story 3 i Mala miss Amerike.

Tko će sve glumiti i kakav će Abrams obaviti posao vrijeme će pokazati.

Be social

Komentari