Film

Tko sve glumi u Star Wars: Episode VII?

Foto: facebook.com/SequelFilmNews
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/SequelFilmNews
Foto: facebook.com/SequelFilmNews

Nakon godinu dana neizvjesnosti J.J. Abrams i njegovi suradnici odlučili su objelodaniti glumačku postavu za nastavak sage Georgea Lucasa Star Wars Episode VII. Objavili su i datum premijere – 18. prosinca 2015. godine.

,,Uzbuđeni smo konačno s javnosti podijeliti postavu ,,Star Wars: Episode VII”. Ujedno je uzbudljivo i nestvarno gledati omiljenu originalnu postavu i ove nove sjajne glumce zajedno udružene u namjeri da ožive svijet Star Warsa još jednom. Sa snimanjem počinjemo za nekoliko tjedana i svi će dati sve od sebe da učine obožavatelje ponosnima.”, izjavio je Abrams.

Legendarne uloge Lukea Skywalkera, Hana Soloa i princeze Leie i dalje će, kao što je i očekivano, tumačiti Mark Hamill, Harrison Ford i Carrie Fisher. Prinove na čije se objavljivanje dugo čekalo su Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Daisy Ridley, Andy Serkis, Dohnall Gleeson i Max von Sydow.

Nešto o (novim) glumcima
Adam Douglas Driver probio se u svijetu glume nedavno, portretirajući lik Adama Sacklera u seriji Girls HBO produkcije. Boyega je dvadesetdvogodišnji britanski glumac nigerijskog porijekla, poznat po ulozi u Attack the Block. Za razliku od Boyege i Drivera, Oscar Isaac nešto je stariji i ima dužu glumačku karijeru. Trenutno najveću ulogu imao je u filmu braće Coen nominiranom za Oscara – Inside Llewyn Davis. Talentirana glumica, pjevačica i plesačica Daisy Ridley zasjala je ulogom u BBC-ovoj seriji ,,Casualty”, a ovo će joj biti dosad najveća uloga. Andy Serkis, o kojem nije bilo riječi i ,,šuškanja” o ulozi u Star Warsu, najpoznatiji je kao Gollum iz trilogije LOTR i Hobbita, dok je Gleeson poznatiji kao Bill Weasly iz zadnjeg dijela Harry Pottera. Uloge velikog švedskog glumca Maxa von Sydowa teško bi bilo sažeti, no zadnja mu je bila u ,,The Letters” koji je nedavno imao premijeru. Kao i za Serkisa, za Gleesona i Sydowa do samog se kraja nije znalo da bi mogli dobiti ulogu u filmu, dok se za ostale nagađalo.

Možemo im samo poželjeti sreću na snimanju nastavka i odbrojavati dane do premijere.

Foto: facebook.com/SequelFilmNews
Foto: facebook.com/SequelFilmNews
Be social

Komentari