Film

Jane Got a Gun napokon s kompletnom glumačkom postavom: Noah Emmerich prihvatio ulogu!

Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Nakon čitavog niza izmjena uloga, čini se da je Gavin O’Connor napokon zadovoljan glumačkom postavom za svoj film. Naime i posljednji lik filma dobio je lice, a radi se o Noahu Emmerichu (Warrior, Super 8, The Truman Show) koji će utjeloviti lik supruga protagonistice – Natalie Portman. Kako bismo shvatili velik značaj Emmerichovog pristanka na ulogu, podsjetit ćemo na dosadašnje probleme koji su snašli ovaj vestenr.

Radnja je smještena u Divlji Zapad, gdje protagonistica pokušava spasiti svog supruga od osvetničke ruke bande, tražeći pritom pomoć bivšeg ljubavnika. Scenarij je već bio napisan kada je producent Lynne Remsey zamijenjen Gavinom O’Connerom. „Nema veze“, pomislili su mnogi. Natalie Portman, Michael Fassbender i Jude Law i dalje su dio filma. No isti „mnogi“ bili su u krivu. Natalie je, doduše, potvrdila ulogu no Michael Fassbender koji je trebao utjeloviti lik Natalinog bivšeg, ispao je iz igre. Zbog toga je Joel Edgerton (Warrior) koji je originalno trebao glumiti vođu bande, došao na Fassbenderovo mjesto. Nakon toga je i Jude Law odustao od uloge, što je otvorilo vrata Bradleyju Cooperu za ulogu vođe bande. Sada je nedostajao jedino glumac za ulogu supruga i nakon dugog traženja, uskočio je Noah Emmerich.

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Razlog zbog kojeg su mnogi odbili ulogu supruga, možda je upravo taj što je uloga mala. Ipak, ako će sam vestenr biti toliko dinamičan kao postupak odabira glumaca, čeka nas prilično zanimljiv film, a činjenica da ćemo gledati Natalie Portman u filmu redatelja Warriora, nimalo ne obeshrabruje. Jane Got a Gun trebao bi izaći sljedeće godine.

Be social

Komentari