Istaknuto
16.09.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi sedam novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Glazba

Jonathan premijerno sviraju nove pjesme na dva koncerta u Saxu

30.10.2017. Ziher.hrFoto: Magdalena Rikanović / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Riječka indie petorka Jonathan dolazi u zagrebački klub Sax gdje će održati dva koncerta, u petak i subotu, 17. i 18. studenog, uz premijeru nekoliko potpuno novih pjesama. Jonathan se na dvodnevnu rezidenciju u Sax vraćaju neposredno prije završetka rada na mini albumu “To Hold” koji će naslijediti “To Love”, prvi dio dvostruke ploče i jedan od najboljih domaćih albuma ove godine.

Iza Jonathana je izuzetno uspješna godinu koja je bila ispunjena brojnim svirkama po festivalima, samostalnim koncertima po Hrvatskoj i regiji te nastupom prije legendarnih The Killersa na otvorenju Exit Festivala. Dva zagrebačka koncerta bit će prilika da se, osim poznatih pjesama, čuju i neke potpuno nove. Uz potpuno obnovljenu set listu i novi raspored pjesama, bend će izvoditi stvari koje rijetko ili dugo ne sviraju, uz premijere novih do sada neobjavljenih stvari koje će se naći na iščekivanom  mini albumu “To Hold”.

Zajedno će ova dva mini albuma činiti kompletno djelo “To Love Or To Hold”, a iako će se tematikom i osjećajima nastavljati jedan na drugi, svaki će pričati svoju priču, pokazati novi smjer benda i okupiti dosta gostiju.

Ulaznice

Za svaki od nastupa u prodaji će se naći limitiran broj od 300 ulaznica, po cijeni od 55 kn u pretprodaji, odnosno 80 kn na dan koncerta. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.

(Visited 128 times, 1 visits today)

Komentari