Film

Kino Europa: Kino jednakih mogućnosti za sve

Foto: facebook.com/filmljubavilismrt
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/filmljubavilismrt
Foto: facebook.com/filmljubavilismrt

Zagreb Film Festival i kino Europa u suradnji s Udrugom Zamisli, Udrugom slijepih Zagreb te Savezom gluhih i nagluhih grada Zagreba organiziraju inkluzivnu filmsku projekciju filma Koko 3: Ljubav ili smrt redatelja Daniela Kušana.

U ponedjeljak, 1. prosinca u 18 sati, po prvi put u kinu Europa djeca i odrasli oštećenog vida i sluha moći će pratiti treći nastavak Kokovih avantura. Projekciju filma pratit će naracija, titlovi prilagođeni gluhim i nagluhim osobama te prevoditelj znakovnog jezika. Cilj ove projekcije je senzibilizirati javnost za pitanje prilagodbe audiovizualnih sadržaja osobama s oštećenjima vida i sluha. Na projekciju su pozvani svi zainteresirani posjetitelji.

Ulaz na projekciju je besplatan za sve posjetitelje. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane potrebno je prethodno potvrditi dolazak e-mailom na adresu potvrde@zagrebfilmfestival.com.

Filmu Koko 3: Ljubav ili smrt prethodili su filmovi Koko i duhovi iz 2011. godine i Zagonetni dječak iz 2013. godine. Glavni glumci u svim filmovima nepromijenjeni. Antonio Parač utjelovio je Koka, a uz njega igraju Nina Mileta i Kristian Bonačić. Sva tri filma publika je odlično primila, a osvojili su i brojne nagrade. U trećem nastavku priče pratimo djačaka Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje zaljubljen do ušiju.

Be social

Komentari