Istaknuto
21.07.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

13.07.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Koliko god da je zavladala i mala glazbena suša, Mjesečna doza popa našla je odabrana osvježenja za vaše uzavrele uši. Fjaka može početi.

Glazba

Koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu ove godine u Laubi

21.09.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/spancirfest
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Josipa Lisac, najveća hrvatska pjevačka diva svih vremena, svoj će tradicionalni zagrebački koncert u čast Karla Metikoša ove godine po prvi puta održati u Laubi čiji je jedinstveni ambijent kao stvoren za gracioznost ove glazbene ikone.

Već više od dva desetljeća 10. prosinca rezerviran je za koncerte Josipe Lisac posvećene Karlu Metikošu, a prosinačka slavlja glazbe i ljubavi do sada su posjetila gotovo sve zagrebačke koncertne dvorane, klubove, sportske dvorane pa čak i prostore na otvorenom.

Prvi veliki Josipin koncert u Laubi također će tradicionalno biti i njezin posljednji u kalendarskoj godini, kojim će završiti još jedna izuzetno uspješna koncertna godina. Lisac je ove godine nastupila u Podgorici, Beogradu, Sarajevu, Skopju i na Krku te u Zurichu, a pred njom su i inozemna gostovanja u Goteborgu, Stockholmu i Münchenu. Posebno se tu ističe koncert u Stockholmu u listopadu, gdje će Josipa nastupiti u sklopu cijenjenog Stockholm jazz festivala.

Ulaznice

Ulaznice za koncert u Laubi mogu se kupiti od 24. rujna na Eventim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr po cijeni od 230 kn za sjedenje te 170 za stajanje.

(Visited 210 times, 1 visits today)

Komentari