kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Glazba

Krenula prodaja ulaznica za Iron Maiden

Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Kao što mnogi već znaju, kultni bend Iron Maiden dolazi u Arenu Zagreb 31.7. u sklopu svoje najopsežnije turneje ikada – Maiden England World Tour. U više od 30 godina karijere su prodali  oko 90 milijuna albuma, od kojih je njihov najuspješniji album ”The Final Frontier” dostigao 1. mjesto na mnogim glazbenim top listama uključujući naravno i Hrvatsku.

 Ako se uzme u obzir jučerašnji odaziv na fan club pretprodaju ulaznica putem službene stranice www.ironmaiden.com, ovo će definitivno biti koncert za kojeg će se tražiti karta više. Zato preporučujemo svim fanovima ovog kultnog benda da što prije stanu u red, jer je danas, 15. veljače, službeno krenula prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online prodaja na www.eventim.hr. Cijene ulaznica se kreću od 250 kn do 350 kn za headbanger pit. Štoviše, Bruce Dickinson opisujući turneju Maiden England je rekao: “Uzbuđeni smo što ćemo opet nastupati u Hrvatskoj, u sklopu Maiden England turneje. Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988. godine za turneju Maiden England . Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, postava pozornice kao i  Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! “

Prema tome, poručujemo svim fanovima Irona Maidena da što prije kupe karte za ovaj spektakl u Areni Zagreb.

(Visited 207 times, 1 visits today)
Be social

Komentari