Istaknuto
24.11.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.11.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 3. prosinca ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše vizart redakcije!

Film

Kultni film „Rashomon“ Akire Kurosawe postaje serija

21.12.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/Rashomon-Movie
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Televizijska produkcijska kuća Amblin Television kupila je i stekla prava na kultni film Akire Kurosawe Rashomon, a uskoro planiraju snimiti seriju temeljenu na likovima i događajima iz filma japanskog redatelja.

Svaka sezona od deset epizoda fokusirat će se na pojedinačne događaje iz različitih perspektiva stavljajući primat na glavne likove. Izvršni producenti serije bit će Darryl Frank, Justin Falvey, Mark Canton, David Hopwood i Leigh Ann Burton.

Rashomon je originalno objavljen daleke 1950. godine, a 1952. osvojio je počasnog Oscara. Film se smatra jednim od najboljih svih vremena.

Televizijska kuća Amblin Television do sada je zaslužna za nekoliko dojmljivih ostvarenja poput serije The Americans i The Borgias te film All The Way.

 

(Visited 158 times, 1 visits today)

Komentari