Istaknuto
09.10.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ove srijede nanizala je deset singlova koji kreću u borbu za naklonost slušatelja. Nešto ih je manje nego predsjedničkih kandidata i imate tjedan dana za glasanje.

08.10.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute Budući da je srpanj bio nešto manje zastupljen albumima kvantitativno, shvatio sam da bi ovdje bilo u redu recenzirati neke albume koji su mi promaknuli iz prošlih mjeseci.

Glazba

Let 3 otvara rekonstruiranu Tvornicu kulture

20.09.2018. Ziher.hrFoto: Tvornica kulture
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Dvodnevno otvaranje rekonstuirane Tvornice kulture velikim će koncertom u subotu, 22. rujna obilježiti moćni Let 3. Za tu priliku jedan od naših najboljih live bendova priprema svirku koja će trajati puno više od dva sata.

Za povratak u Tvornicu nakon više od šest godina Let 3 će izvaditi iz arsenala svoje najjače adute sa svih albuma, od debitantskog “Two Dogs Fucking” do aktualnog “Angela Merkel sere”. Štoviše, publika će u subotu imati prilike čuti i neke pjesme koje bend nije izvodio godinama, kao što su Luna Cinquina i obrade King Crimsona 21st Century Schizoid Man s izdanja “Peace” ili Gambo i Golub Dinko s nagrađivane “Jedine”.

-> Top 25: Najbolji hrvatski albumi od neovisnosti

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 20:30, a Let 3 će svoj nastup započeti u 21:30. Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dancing Bear, Croatia Records, Dirty Old Shop, Pločnik, Rockmark i sustav Entrio.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Komentari