Istaknuto
11.12.2019.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta U mjesecu blagdana i izbora, ovih sedam singlova i ove srijede traži vašu pažnju i vaš glas za onaj/one koji najviše zapnu za uho.

10.12.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kao lijeni i neuredni korisnik Interneta, nimalo ažuran u pružanju potpore onima koji stvaraju njegov sadržaj, nisam puno očekivala od ovog popisa. No on ipak govori nešto o meni.

Glazba

Let 3 otvara rekonstruiranu Tvornicu kulture

20.09.2018. Ziher.hrFoto: Tvornica kulture
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Dvodnevno otvaranje rekonstuirane Tvornice kulture velikim će koncertom u subotu, 22. rujna obilježiti moćni Let 3. Za tu priliku jedan od naših najboljih live bendova priprema svirku koja će trajati puno više od dva sata.

Za povratak u Tvornicu nakon više od šest godina Let 3 će izvaditi iz arsenala svoje najjače adute sa svih albuma, od debitantskog “Two Dogs Fucking” do aktualnog “Angela Merkel sere”. Štoviše, publika će u subotu imati prilike čuti i neke pjesme koje bend nije izvodio godinama, kao što su Luna Cinquina i obrade King Crimsona 21st Century Schizoid Man s izdanja “Peace” ili Gambo i Golub Dinko s nagrađivane “Jedine”.

-> Top 25: Najbolji hrvatski albumi od neovisnosti

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 20:30, a Let 3 će svoj nastup započeti u 21:30. Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dancing Bear, Croatia Records, Dirty Old Shop, Pločnik, Rockmark i sustav Entrio.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari