Istaknuto
23.09.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi devet novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Glazba

Petak je dan za nove albume Maca Millera i Eminema

17.01.2020. Igor Yuri Jurilj
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Objaviti iznenadno album Eminemu sigurno nije novost. Tako je odao svoju počast izdavanjem novog albuma Music To Get Murdered By”, čija naslovnica direktno odaje počast jednom od najpoznatijih redatelja u povijesti filma – Alfredu Hitchcocku. Budući da se njegovi filmovi najviše baziraju na elementima strave, napetosti i jeze, istu stvar možemo očekivati i na albumu.

Album je kao i Kamikaze” objavljen neplanirano i neočekivano, zbog čega se nadamo da neće biti istovjetni fijasko. Jedanaesti studijski album čini se da pokušava biti soundtrack za vlastiti pogreb, zbog čega se također pitamo je li ovo glazbeni kraj nekadašnjeg ‘boga rapa’.

Danas također izlazi prvi posthumni album Maca Millera koji je snimao s Free Nationalsima – pratećim bendom .Andersona Paaka – pod nazivom Circles”.

Novo je izdanje melankolično u svjetlu prerane i tragične smrti, čemu svakako doprinosi emo-rap i pomalo pop zvuk Millera. Kao odgovor na Swimming”, reper svojom jednostavnošću jezika i dirljivošću kroz vizualno dodatno potencira osjećaj tragičnog gubitka, ali i optimizma prema životu.

Album je najavljen singlom Good News koji je izašao 9. siječnja ove godine.

(Visited 147 times, 1 visits today)

Komentari