Istaknuto
27.05.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba ovog tjedna donosi šest domaćih i regionalnih singlova u borbi za pobjedu te pet stranih preporuka za slušanje

17.05.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta 4. rujna 2020. izlazi remaster kolekcija u kojoj će se naći proljepšane i osvježene prve dvije igre kultnog serijala Tony Hawk's Pro Skater.

Film

Prije Uskrsa dolazi biblijski spektakl ‘Marija Magdalena’ s Joaquinom Phoenixom u ulozi Isusa

28.03.2019. Ziher.hrFoto: Trailer screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Joaquin Phoenix slijedi stope Williema Dafoea (The Last Temptation of Christ) i Jima Caviezela (The Passion) te će u novom filmu glumiti lik Isusa Krista, piše Indie Wire.

Film Marija Magdalena (Mary Magdalene) dolazi u kina 12. travnja ove godine, a u ulozi Magdalene nalazi se Rooney Mara.

Oboje su se u prošlosti radili zajedno na filmu u Jonzeovom Her i Van Santovom Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot. Redatelj Marije Garth Davis najviše je poznat po svom filmu Lav koji je bio nominiran za šest Oscara 2017. godine.

Priča ovogodišnjeg filma koji je festivalski prikazan prošle godine, dok je kino premijera odgođena za ovu, prati Magdalenu kao jednu od najneshvaćenijih žena u povijesti čovječanstva, često ocrnjenu kao veliku grešnicu, a zatim kanoniziranu kao sveticu.

Magdalena u prvom stoljeću Nove ere ne želi ući u namješteni brak, a smisao svog postojanja nalazi u pokretu Isusa iz Nazareta. U filmu još glume Chiwetel Ejiofor (Petar) i Tahar Rahim (Juda).

(Visited 303 times, 2 visits today)

Komentari