Glazba

Marky Ramone’s Blitzkrieg: Proslava 40 godina Ramonesa u Pogonu Jedinstvo

Foto: www.facebook.com/events
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

HEY HO, LET`S GO, odzvanjat će opet Zagrebom! Marky Ramone poziva vas da s njim proslavite 40 godina Ramonesa, jednog od najvećih punk rock bendova svih vremena.

Marky je jedini živući član iz postave Ramonesa koja je primljena u Rock’n’Roll kuću slavnih, a povodom obljetnice 40 godina izlaska kultne ploče “The Ramones”, svirat će sve hitove i klasike benda. I wanna be sedated, Pet Sematary, Blitzkrieg Bob, Rockaway beach, Sheena is a punk rocker, Rock’n’roll highschool, samo su neki od evergreena uz koje su odrasli mnogi. Kako te pjesme zvuče danas, zašto su ih na svojim koncertima kao obrade izvodili neki od najvećih svjetskih rock glazbenika, provjerite 9.12. na koncertu u dvorani Jedinstvo, Trnjanski nasip.

Ramonesi su inspirirali više bendova od svih ostalih, osim možda Beatlesa. Sex Pistolsi, Clash, Nirvana, Metallica, Misfits, Green Day i bezbroj drugih duguju svoje karijere zvuku Ramonesa. Marky Ramone 2011. godine dobio je Grammya za životno djelo. I nakon 40 godina pronošenja imena The Ramones diljem svijeta obećava vatrenu svirku i dobar provod, u čast svojim prijateljima i svim fanovima. Povodom 40 godina Ramonesa izdan je i obljetnički box set s raritetima ovog kultnog benda.

Karte možete nabaviti u Rockmarku u Berislavićevoj te Dirty Old shopu u Tratinskoj i drugim CD shopovima po cijeni od 130 kn, odnosno 150 kn na dan koncerta. Dostupne su i putem sustava Eventim.

Be social

Komentari