kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

Matthew McConaughey u novom filmu Christophera Nolana?

facebook.com/ChristopherNolan
Vrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/ChristopherNolan
facebook.com/ChristopherNolan

Majstor svoga zanata, Christopher Nolan u suradnji s bratom Jonathanom Nolanom je za 2014.godinu najavio SF poslasticu imenom Interstellar. Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Guy Pearce i Hugh Jackman najčešće imaju tu čast dobiti glavnu ulogu u Nolanovim filmovima, no ovog puta je u Nolanovu trupu pozvan i Matthew McConaughey. Izgleda da će baš on, ako prihvati poziv, nositi glavnu ulogu u filmu Interstellar.

Nije toliko čudno što je Nolan uočio McConaugheya s obzirom da je McConaughey u zadnje vrijeme ”zatrpan” fantastičnim ulogama u filmovima kao što su Magic Mike, Bernie, Killer Joe, Mud, The Lincoln Lawyer i The Paperboy. McConaughey trenutno radi na filmu Dallas Buyers Club za koji se izmijenio do neprepoznatljivosti.

facebook.com/MatthewMcConaughey
facebook.com/MatthewMcConaughey

Premda se još uvijek ne zna dovoljno o filmu, radnja se okreće oko astrofizičara Kipa Thornea te njegovim teorijama o putovanju kroz vrijeme, alternativne dimenzije te ono vidiljivo samo očima znanstvenika. Film koji pomiče naše znanje o onome što je iznad nas mogao bi biti vrhunac McConaugheyeve karijere, a ako ne vrhunac onda svakako velika čast što sudjeluje u projektu velikih čarobnjaka – braće Nolan.

 
(Visited 102 times, 1 visits today)
Be social

Komentari