Istaknuto
25.03.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Što raditi online dok ste u samoizolaciji? Srećom, virus nije zahvatio online kulturu!

25.03.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Novih sedam domaćih i regionalnih singlova u borbi za tjednu pobjedu našlo se i ovog tjedna u Ziherovoj Novoj glazbi srijedom.

Glazba

Mayales promoviraju album “Simbol za sunce” u Vintage Industrial Baru

24.05.2017. Ziher.hrFoto: Vintage Industrial Bar
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Mayales će u četvrtak, 25. svibnja, u Vintage Industrial Baru održati promociju hvaljenog trećeg studijskog albuma “Simbol za sunce“. Album je izašao 22. travnja nakon pet godina pauze i dva najavna singla singla Roadie i Danas smo happy. Brižno pripreman u studiju producentskog dvojca Jure i Pavla (Svadbas), album nosi 12 novih pjesama u prepoznatljivom umjetničkom potpisu ljubimaca domaće rock kritike i glazbenih sladokusaca.

Na dan izlaska albuma Mayales su na svojim Facebook stranicama ekskluzivno predstaviti i video spot za uvodnu pjesmu Među tajnim tajnama. Autor spota je Dalibor Barić, ‘srodna duša’ grupe Mayales, autor omota novog albuma i spota za ‘Roadie’, pjesme koja je prošle godine pomaknula granice domaćeg popa, uz neobičnu suradnju s Terezom Kesovijom. Sve najavne pjesme novog albuma demonstriraju dubinu i širinu novog materijala, od uzbudljivog retro pop-rocka (Danas smo happy), preko discoidnog trans popa (Roadie) sve do spomenute Među tajnim tajnama koja pokazuje nježniju stranu novog materijala, višeglasni svemir i psihodeličnu raskoš na tragu svojih uzora (The Beatles, Beach Boys…).

Uigrani autorski tim Petar Beluhan – Vlado Mirčeta proširen je novim članom, gitaristom i autorom Lukom Gečekom (Sara Renar, Superoperater, Luce). U novoj koncertnoj postavi sviraju i Edi Grubišić Cipal (Detour), Roni Nikolić (NLV) te posebno iznenađenje: producentski dvojac Jure Ferina i Pavle Miholjević. Najavljeno je i ime novog službenog singla kojim će Mayalesi ‘napasti’ eter ovog ljeta. Riječ je o pjesmi Malena na kojoj gostuje tradicionalni ‘vanjski’ član Mayalesa, Kristijan Beluhan. U tijeku je i snimanje spota za Malenu.

Početak koncerta najavljen je za 21:30. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti za 45 kuna, dok ćete na ulazu morati izdvojiti 60 kuna. Ulaznice u pretprodaji potražite u Kavezu (Savska 160), Vintageu te Dirty Old shopu (Tratinska 18).

(Visited 127 times, 1 visits today)

Komentari