kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Glazba

Medika ponovo cvjeta: Otkrijte što vam nudi Medičarsko proljeće

Vrijeme čitanja: 3 minute
Foto: Facebook.com/akc.medika
Foto: Facebook.com/akc.medika

ATTACK

U subotu, 5.04.2014 počinje prvi proljetni ROOTS HIFI #18 !

Roots Hi Fi ekipa ponovno ide naprijed! U želji da predstave ono što najviše volimo, od stare do nove “Roots” glazbe i ovaj put donose domaće goste koji su predani tom glazbenom žanru. Uz Pulap Reggae Station nastupaju i Roots Hi Fi rezidenti kao warm up večeri.(Ska, Rocksteady, Roots, Dub, Rub A Dub, Lovers Rock, Dancehall, Ragga, New Roots in the club!Pulap Reggae Statio je počeo kao projekt za radio emisiju na Radio Puli 2010. godine. Cilj emisije je promocija reggae i dancehall kulture na ovim prostorima i šire. U tri sezone emitiranja, svake nedelje Pulap Reggae Station  dosegnuo je do svakog kutka zemaljske kugle i oraspoložio mnoge nedjeljne večeri. Pulap Reggae Station čine bivši članovi King Shango Sounda : Shugman, Brada Selecta i Zj Sinke te Hot Steppa & Fyah Steppa. Od prošle godine Pulap Reggae Station je krenuo i sa svirkama na lokalnim eventima kao što je Fort Punta Christo Closing Party, Catch Me If You Can, Showcase te Seasplash)Također se emitira i emisija Platforma, ali u novom terminu na Radio Maestralu(www.radio-maestral.hr/) ili na 95,4 FM, svake subote s početkom u 20,00 sati.

GREY ROOM

Neozbiljno/ozbiljno
Ovoga puta u grey roomu Medika predstavlja  jednu kombinaciju u kojoj će biti za svakog po nešto. Prva dva dj-a Loki & Mrki, puštat će razne hitove iz svih mogućih vremenskih perioda. Uglavnom vesele i plesne naravi – za sve ljude željne čagice i zaebancije. Dok su oni zaduženi za “neozbiljni dio”, “ozbiljni”  DJ Iggy Dope će vrtjeti techno-house do ranih jutranjih sati.

DZIU MEDIKA

Program DZIU za 5.4.:
11h predstava za djecu grupe Tripstih “4 u 12”
12h FeFeRon – žestoko razgibavanje i zagrijavanje za nastavak dana i za radionice/otvorene treninge koji slijede
13-14:30h Hoola hoop – radionica (velika dvorana)
13-14:30h Akrobatska Svila – otvoreni sat (mala dvorana)
14:30 – 16:30h Ring i trapez – otvoreni sat
16-17h Radionica žongliranja
17-18:30h Radionica acrobalansa
od 21 h do 22 h Radijski Dj session by N.M.BANGAVI (Tema: Srđan Đile Marković u epizodi Niže nego ljudski!)
od 22h-24h DJ Kesten – ludi guzotres uz zvuke dub-stepin-twist-a i & elctro swing-a

RADIJSKI DJ SESSION by N.M.BANGAVITema: Srđan Đile Marković u epizodi Niže nego ljudski!

Realizacija: N.M. Bangavi

Zabavite se radom jedne od živućih legendi beogradske ispodzemaljske scene, Srđanom Điletom Markovićem i njegovim bogatim umjetničkim opusom, a posebice njegovom glazbom. Od kraja sedamdesetih godina prošloga stoljeća i bunta urbane omladine, preko poražavajućih devedesetih i sveopće apatije i života na rubu samoubojstva, pa sve do današnjih dana u kojima se čovjek, zaista bi se to tako moglo reći, osjeća NIŽE NEGO LJUDSKI!

22h na dalje electro swing by Matija Kesten
+ VATRA u dvorištu nekad po mraku

GALERIJA SIVA

U sivoj galeriji očekuje vas izložba fotografija Dubrovnik – Bitola – Beograd – Priština. Autor joj je Nikola Mijatović Bangavi koji kaže: Kada dođem u novi grad, ono što prvo vidim je ulica i umjetnost ulice. Tako mi se zaredalo da sam u periodu od dva mjeseca protekle 2013. godine igrom slučaja obišao ova četiri grada i to u kratkom vremenskom razmaku.

Pogledajte i vi kako brije ekipa uličnih umjetnika u ovim gradovima koje ste možda posjetili ili ćete ih posjetiti!

ATELJE MONIKA

Atelje Monika donosi  anualnu jednodnevnu izložbu “Neue Kroatische Kunst 4“, izložbu bivših i sadašnjih studenata ALU (ali i svakoga koji želi izlagati). Radove možete dostaviti u “Atelje Monika” , najkasnije do četvrtka (03.04.).

Kontakt broj: Stipan – 095 570 8615, Monika – 092 269 4119

CHAKKA’S ROOM
Inna #od jutra do sutra# style…
CELODNEVNA KUŽINA
STAROGRADSKI UGOĐAJ
TAMBURAŠKI ORKESTAR
BOGATA TOMBOLA
PLES SA MLADOM
SITNI KOLAČI
OGROMNE GLUPOSTI
NEPONOVLJIVI & PLATINASTI REZIDENT
dj Jahvo ex. Dj JOŽA

 

Dijelimo 2×1 upad! Sve što treba je komentirati na članak imenom i prezimenom! Dobitnike ćemo objaviti na našoj facebook stranici! Sretno!

(Visited 169 times, 2 visits today)
Be social

Komentari