nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Glazba

Michael Bublé iduće godine u Zagrebu

Vrijeme čitanja: 2 minute

Iako još uvijek čekamo potvrdu na službenim stranicama Michaela Bubléa, iz NuCoasta dolazi vijest da će vlasnik deset studijskih uradaka, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 milijuna prodanih albuma, Michael Bublé, 16. rujna 2019. godine nastupiti u Areni Zagreb. Zagrebački koncert dio je velike svjetske turneje kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje pastedGraphic.png (“love”), a koja počinje na Floridi 13. veljače sljedeće godine. 

Na europskom dijelu turneje, koji započinje 20. svibnja 2019. u Birminghamu, osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji te Zagreba, pjevač će posjetiti i razveseliti svoje obožavatelje u Irskoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Španjolskoj, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Njemačkoj, Bugarskoj, Belgiji te Nizozemskoj.

Najnoviji album pastedGraphic.png (“love”) predstavlja presjek bezvemenskih ljubavnih klasika u novim aranžmanima među kojima se izdvajaju My Funny Valentine u Michaelovoj vrhunskoj interpretaciji, La Vie En Rose koju je otpjevao u duetu s Cécileom McLorinom Salvantom dok je s Loren Allred udahnuo novi život Kris Kristoffersonovom hitu Help Me Make It Through The Night. Emocionalno središte albuma pastedGraphic.png (“love”) je njegova koautorska pjesma Forever Love koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca te ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuvjetnu ljubav. 

Album u prodaju izlazi danas, a Michael Bublé će ovaj dan zapamtiti i po tome što će na Hollywood Walk of Fame dobiti svoju zvijezdu. Ulaznice u prodaju kreću 23. studenog, a moći će se kupiti putem sustava Eventim te na njihovim prodajnim mjestima.

(Visited 335 times, 1 visits today)
Be social

Komentari