nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Film

Stiže nova Igra prijestolja: Prequel ‘House of the Dragon’ s produkcijom kreće iduće godine

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Fanove epske serije „Igra prijestolja” razveselila je vijest kako prednastavak „House of the Dragon” s produkcijom počinje 2021. godine. Iako javnosti nije dostupno previše informacija o konkretnoj radnji serije, zmajevi će ponovno zavladati ekranima!

Znamo kako će prequel biti fokusiran na kuću Targaryen, dok će serija biti smještena 300 godina prije „Igre prijestolja”, odnosno u vrijeme kada je kuća Targaryen ratovala sama protiv same sebe; Targaryen protiv Targaryena, zmaj protiv zmaja. Radnja će biti preuzeta iz knjige „Fire & Blood” autora Georgea R. R. Martina, kreatora franšize. Redateljsku palicu preuzeo je Ryan Condal, a pretpostavlja se kako nas čeka 10 nastavaka priče o kući Targaryen,

Čini se kako je HBO priču o zmajevima odlučio nastaviti primarno ovim prednastavkom, no sve bučnije postaju glasine i o drugim projektima vezanima uz svima znano filmsko remek-djelo.

Da ponovimo gradivo, „Igra prijestolja” s emitiranjem je počela 2011. godine, a nakon osam megapopularnih sezona završena je 2019. godine. Posljednja, osma sezona serije izazvala je mnoge kontroverze, ponajviše zbog problematično razrađene naracije te mnogih nedostataka u istoj. U svakom slučaju, „Igra prijestolja” ostat će zapamćena kao jedna od najvećih serija svih vremena, a „House of the Dragon” tek treba opravdati uspjeh svojeg djela priče. Bez kontroverza, nadamo se.

Očekuje se kako će „House of the Dragon” s emitiranjem krenuti 2022. godine.

(Visited 422 times, 1 visits today)
Be social

Komentari