dora
8. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 13 minute Od 196 pristiglih pjesama stručni žiri je odabrao sljedećih 18, a kao zagrijavanje za komentiranje uživo na našoj Facebook stranici, naši Vedran Grizbaher, Eva Juraški, Patrik Horvat i Helena Kezerić podijelili su dojmove oko natjecateljskih pjesama.

nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Vizart

Kamo nakon izlaska? U Muzej mamurluka!

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Prvi muzej Mamurluka u svijetu otvara se 1. prosinca u Preradovićevoj 8, Zagreb. Ovo nezaboravno mjesto zaboravljivih događaja projekt je skupine studenata koncipiran kao pijani povratak kući – od samih gradskih ulica, usputnih šumaraka do eventualnog dolaska doma gdje se, ako ste te sreće, budite ujutro.

Ideja ovog jedinstvenog muzeja rodila se prilikom večernjeg izlaska, kada su studenti Rino Duboković i Roberta Mikelić, zajedno s društvom, krenuli prepričavati vlastite priče o pijanstvima. Uskoro ih je vesela atmosfera popraćena urlicima smijeha dovela na ideju: muzej u kojem će biti izložene pijane i mamurne priče uz jedan predmet koji bi ju najbolje predstavio.

Od prve do zadnje stanice izlaska

U realizaciji ideje pomogli su redom studenti koji su odabrali prostor, osvjetljenje, oslikali zidove, ali i poslali priče. Atmosferu pijanog puta kući dočarat će četiri prostorije, a avantura počinje ulaskom u Muzej gdje je vizualno dočarana prva stanica puta koji počinje izlaskom iz zagušljivog kluba ili bara.

Muzej Mamurluka nezaobilazno je mjesto ovog Adventa za sve ljude željne dobre zabave i smijeha. Priče su istodobno izložene i na hrvatskom i na engleskom jeziku, a muzej će biti otvoren svakog dana od 9:00 do 23:00 sata.

Cijena ulaznice je 25 kn, dok će studenti trebati izdvojiti 20 kn.

Podijeli svoju mamurnu priču

Ako i Vi imate mamurnu priču koju bi voljeli podijeliti i biti dio Muzeja Mamurluka, to možete učiniti putem maila na museumofhangovers@gmail.com ili na Facebook stranici.

(Visited 857 times, 2 visits today)
Be social

Komentari