Nagrade

NAGRADNJAČA – Prvi sjedeći koncert Bareta i Majki

Foto: press
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: press materijal
Foto: press materijal

Ovaj vikend održava se finalni dan petog po redu Zagreb International Blues Festivala. U subotu, 31. svibnja, u Kino dvorani Studentskog centra nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane.

Legendarni vinkovački rockeri, koji su u svojoj dugoj karijeri objavili devet albuma, nikada nisu održali koncert pred sjedećom publikom, a tu će nevinost izgubiti upravo u subotu. Osim ako niste iz drugih razloga neke njihove koncerte proveli sjedeći na podu ili stolcu, ovo vam je idealna prilika da Bareta i ekipu doživite iz udobnosti sjedalica najveće kino dvorane u Zagrebu u Savskoj 25.

Uz Bareta i Majke nastupaju i gosti iz Austrije i Mađarske Ripoff Rakolnikov & Szabolcs Nagy. Večer će otvoriti naš ovogodišnji predstavnik na International Blues Challengeu u Memphisu Sanjin Banić Bane.

Čekirajte i program do kraja festivala:

Četvrtak (29.5.2014.) Bikers Beer Factory – Memphis Day

Mike Sponza Trio

Zamba

Sunnysiders

Petak (30.5.2014.) Hard Place – Album promo day

Delta Blues Gang

The Mezcal Moon

Subota (31.5.2014.) Kino dvorana SC – Final day

Goran Bare i Majke

Ripoff Rakolnikov & Szabolcs Nagy

Sanjin Banić Bane

ZIBF U GOSTIMA

Petak (30.5.2014.) Rock Caffe Pula

MIKE SPONZA TRIO

Petak, (30.5.2014.) Rafaelo, Gajnice

SANJIN BANIĆ BANE

Festival traje pet dana, upad na prva četiri dana je besplatan, a za završnu poslasticu morat ćete ipak izdvojiti nešto kunica. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijenama 120 kuna za Vip sjedenje, 100 kn za parter i 80 kn za parter 2.

Ziher misli na vas i u ovim teškim vremenima – za vas smo sačuvali čak 5×2 karte za prvi sjedeći koncert Gorana Bareta i Majki. Što trebate napraviti – pa, skoro ništa! Kako bi ostali u ovom sjedećem tonu, ostanite sjediti u svojim naslonjačima i natipkajte svoje ime i prezime u komentare ispod linka na našem Facebooku pageu.

Dobitnike ćemo objaviti u petak ujutro stoga budite brzi. Sretno!

Be social

Komentari