Nagrade

Nagradnjača: Uživajte u zvukovima 90ih s Wicked Gardenom i Dorom Maar u Tvornici kulture

Foto: facebook.com/ wicked garden + dora maar event
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/ wicked garden + dora maar event
Foto: facebook.com/ wicked garden + dora maar event

Mnogi od nas žale što se nisu rodili u nekom desetljeću prošloga stoljeća, a ovoga puta ljubitelji 90ih bit će sretnici koji će dobiti svoju besplatnu kartu za putovanje u prošlost.

U Malom pogonu Tvornice Kulture, 9.1. očekuju vas Wicked Garden i Dora Maar kao zagarantirana karta za povratak u nešto prljavije zvukove posljednjih godina prošlog stoljeća, naravno, uz dozu njihovog vlastitog izričaja.

Wicked Garden nastao je kao ideja Darija Bulatovića i Vedrana Cecelje, dugogodišnjih prijatelja koji dijele interes i ljubav prema rock glazbi 90ih, posebice grungeu. Uz pomoć Mateja Hoyta i Mihovila Konečnog, dečki osnivaju bend koji kombinira žestoki i unplugged set za večer punu različitih emocija – gdje ćete moći divljati, a za par minuta meditirati uz pivu. U obradama, u kojima ćete moći uz klasičan sastav čak začuti i violončelo, naći će se poznata imena 90ih na čelu s Alice in Chains, Stone Temple Pilots, Nirvanom, Metallicom i Foo Fightersima.

Društvo će im praviti zagrebačka četvorka pod imenom Dora Maar koja se odnedavno počela probijati na sceni, a koja svoju putanju možda najbolje opisuje sama riječima: “Na tragu zlatne groznice buke 90ih, grade i utjeruju novi pravac vođen melodijom i sirovošću.” . Četvorka svoj konačan sastav definira na ljeto 2013., a uspješne je nastupe zasad odrađivala tokom prošle godine u organizaciji Good Vibrationsa. Joz, Miro, Vilim i Igor trenutno se spremaju prebaciti u studio gdje će snimiti svoj prvi album, a više o njima možete i pročitati u Ziherovom glazbenom loncu -> klik. 

Praznici se bliže kraju i sigurni smo da već razmišljate o petku koji će uslijediti – Ziher.hr za vas zato ima riješenje. Dijelimo 2×1 kartu za koncert Wicked Gardena i Dore Maar, potrebno je samo u komentar ispod članka upisati svoje ime i prezime, a mi ćemo odabrati sretne dobitnike putem random.org i objaviti njihova imena na našoj Facebook stranici. Svi vi koji se kao klinci niste mogli skinuti iz kariranih košulja, imali sobu obljepljenju posterima Kurt Cobaina i svađali s prijateljima tko je najbolji iz slavne grunge četvorke (ili to još uvijek radite), ovo je prilika da uživate u večeri samo za vas.

Be social

Komentari