Nagrade

NAGRADNJAČA: Ziher vas vodi u Močvaru na The John i Biological Lovers

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

The John

Foto: Press
Foto: Press

Nastaje 2007. godine u Skopju, u vrijeme kada autor, kompozitor i multiinstrumentalist Ljupa Angelov, svoje razne i široke glazbene utjecaje počinje kanalizirati u stvaranje vlastite glazbe i pisanje tekstova. Inspiriran glazbom kultnih The Velvet Underground, Boba Dylana, Gang Of Four, The Brian Jonestown Massacre i The Stooges te modernim zvukom Shocking Pinks, LCD Soundsystem, The Dandy Warhols i The Strokes, Ljupa Angelov stvara unikatan makedonski glazbeni dragulj koji počiva negdje između žanrova psychedelic, surf i garage rock, neo psychedelia te alternative dance. Izvrstan je to moderni makedonski bend koji je svoj uspjeh dokazao osvajanjem nagrade za najbolji album 2012.godine. Album je izdan pod nazivom “Waufvw !!!”, a nagradu je dodjeljivala radio stanica Kanal 103.

Biological Lovers

Foto: Press
Foto: Press

Pop folk duo iz Portlanda u Oregonu koji nastaje nakon što su Brian Smith (gitara, vokal, DG-10) i Hannah Sheets (klavijature, vokal) započeli romantičnu vezu i glazbenu suradnju. Njihove pjesme o ljubavi snimljene su i izdane u svibnju 2012. godine za mini etiketu Two Crows Records u obliku albuma nazvanog ”Holding Hands”, a početkom 2013. godine uslijedio je ”Sharing Secrets EP”.  Brian i Hannah individualno su također nastupali sa autorima i bendovima kao što su The Dandy Warhols, Calvin Johnson, Globelamp i Brainstorm, gostujući na festivalima u SAD-u,  kao i u klubovima te ispred europske publike.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kn možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 22, Zagreb), Dallas music shopu (Tkalčićeva 7, Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb) te u Klubu Močvara (Trnjanski nasip bb). Na dan koncerta ulaznice će se moći kupiti na blagajni Kluba Močvara po cijeni od 30 kn.

Ukoliko želite na koncert, a istovremeno potrošiti taj novac na nešto drugo, Ziher vam poklanja 1×2 ulaznice. Sve što trebate napraviti jest poslati svoje ime i prezime na desk@ziher.hr!

Be social

Komentari