Glazba

Najava: Akc Attack pršti šarolikim događanjima već od srijede!

Foto: facebook.com
Vrijeme čitanja: 3 minute

 

Foto: press
Foto: press

SRIJEDA 18.06. Roots Hi Fi zatvaranje sezone

Nakon niza uspješnih Reggae partija prošle sezone ekipa Akc Attacka je odlučila pozvati neke njima drage selektore koji su morali odraditi warm up-ove na prošlim Roots Hi Fi-ovima, HOMEGROWN SOUND & RAS SALE I. Roots Hi Fi je najdugovječniji program posvećen reggae glazbi u AKC ATTACK!-u, fokus je oduvijek bio na Roots glazbi ali i na svim mogućim varijantama na tu temu. Glazbeni stilovi kao što su ROOTS, DANCEHALL, DUB, ROCKSTEADY, RUB A DUB, RAGGA, LOVERS, NU ROOTS, SKA žele se prezentirati kako bi prikazali razvoj te glazbe i kulture iz jednog jedinog razloga, LJUBAV prema glazbenoj kulturi i sve grane istog tog glazbenog stabla.
Dođite još jednom za kraj sezone i opustite se uz zvukove Kariba i uživajte u globalnoj prezentaciji izvornog zvuka!

HOMEGROWN SOUND
Mladi sound iz ZG, već poznat po nizu uspješnih partija i gaža posvuda!

RAS SALE I
Selektor svima poznat, dugi niz godina na sceni, uvijek zanimljiva selekcija!

Dr. OBI
Dub Majstor, u projektima kao što su Bamwise, Jahstice, Digitron!PETER PO$H
Vrti taj reggae li ga vrti.

Od 23h, Ulaz slobodan

SUBOTA 21.06. Metaldays WARM UP !

Foto: press
Foto: press

Huntress su kalifornijiski heavy metal bend osnovan 2009. godine. Do sada su izdali 2 studijska albuma za Napalm Records, Spell Eater (2012.) i Starbound Beast (2013.) te novi album koji spremaju izdati krajem ove godine. Bend je prepoznatljiv kao klasični heavy metal s utjecajima thrash i doom metala. Pjevačica benda Jill Janus ima vrlo prepoznatljivi glas s rangom od 4 oktave. U Zagreb se po prvi puta dolaze predstaviti hrvatskoj publici te vas sve pozivaju na svoj metal koncert.

Američki thrash/death metal bend koji bilo gdje da zasvira ostavlja publiku punom adrenalina. Riječ je o Battlecrossu. Izdali su 3 studijska albuma, Push Pull Destroy (2010.), Pursuit Of Honor (2011.) i War Of Will (2013.). Dosada su bili na turneji s mnogim velikanima metal glazbe poput Killswitch Engage, Trivium, Death Angel, Hatebreed, In Flames i drugima. 2 grmeće gitare, snažni vokali, žestoki bubnjevi i tutnjajući bas prepoznatljivi su zvuk ovoga benda, a za sebe kažu da sviraju Blue Collar Thrash Metal.

Prije nastupa američkih bendova Battlecross i Huntress održat će se band battle između fenomenalnih hrvatskih bendova Kryn, Frozen Forest i Flesh. Publika i žiri će birati najbolji bend koji će nastupiti na Metaldays festival 2015!

Kreativnost, svježe ideje, savršen spoj žestokih rifova, atmosferičnih melodija te impresivnih vokalnih dionica je ono po čemu ćete zapamtiti baš ovaj bend. KRYN djeluje od 2008. godine i iza sebe ima istoimeni EP i album prvijenac Scars Remind Me izdan za njemačku diskografsku kuću Eternal Sound Records. Album je diljem svijeta prodan u više od 500 primjeraka a recenzije u svim eminentnim metal časopisima (Metal Hammer, Rock Hard, Legacy…) nižu samo odlične ocjene.

Zagrebačko tročlano zlo pod imenom Frozen Forest nastalo je krajem 2005. godine s ciljem sviranja black metala kao što je nekad bio zamišljen. Odmah nakon prvog koncerta bacaju se na snimanje dema “The Final Eclipse” nakon kojeg odmah sviraju niz manjih i većih koncerata. 2009. objavljuju EP Demonic Horns Rise koji je bio najava prvog albuma. Nakon uspješnih koncerata u ovoj postavi snimaju album pod utjecajem legendi poput Mayhema, Bathoryja, Mercyful Fatea i sličnih.

Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Od 2004. godine, Flesh, zagrebački heavy trio, brani metalnu vjeru. Godine 2014. objavljuju istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma su održali početkom ožujka u kultnoj zagrebačkoj Močvari na programu Valhalla. Sada vas pozivaju na porciju otrova, i ne zaboravite, samo metal!

 

Na ovom Metaldays warm up partyu ćete moći uživati i u istinskom metal partyu koji vam donosi DJ Lawless koji za vas pušta najbolje od bendova koji nastupaju na ovogodišnjem izdanju Metaldays festivala: Megadeth, Volbeat, Sabaton, Opeth, Heaven Shall Burn, Children Of Bodom, Satyricon, My Dying Bride, Amorphis, Tiamat, Moonsorrow, Suffocation, Obituary, Kadavar, Possessed, Artillerym, Riot, Manilla Road, In Solitude…

Nakon koncerata će se održati nagradna igra u kojoj sudjeluju svi koji su kupili ulaznicu za ovaj metal događaj. Također, proglasiti ćemo pobjednika band battlea koji će nastupiti na Metaldays festival 2015!

U nagradnoj igri se dijeli:

> 2 Metaldays 2014 festivalske ulaznice

> 2 Metaldays 2014 jednodnevne ulaznice

> 2 Metaldays 2014 festivalske majice

Pretprodaja:

Dirty Old Shop – Tratinska 18

Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7

Kloto – Masarykova 14

Uz prvih 100 kupljenih ulaznica će se dijeliti konzerva “Monster Energy”, novog energetskog pića na našem tržištu. Monster podržava alternativnu glazbenu scenu i ekstremne sportove pa je tako i pokrovitelj Metaldays festival

Od 20h, Ulaz minimalna donacija 30/40 kn!

Be social

Komentari