Glazba

Dolibasija, Plan B i Bad Choice u Grey Roomu večeras

Dolibasija
Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Mnogo puta tijekom godine nas koncerti u Grey Roomu tjeraju da u Pijerottijevoj dočekamo zoru. Ni ovog puta neće biti mnogo drugačije, nekoliko sati nas dijeli od proslave rođendana organizatora.

Večeras, 27. svibnja rođendanska fešta u Grey Room-u odviti će se uz nastupe bendova Dolibasija, Plan B i Bad Choice. Nebo je ostalo plavo, jabuke su skoro pa organske, a upad u Grey Room još uvijek je 25 kuna. Dođite u Pierottijevu 11 dok još možete, a što se nas tiče, Medika ostaje.

Ponovno je došlo vrijeme za godišnje druženje s Dolibasijom u kojem se, osim tri rođendana, slave i oživljavjanja sjećanja na sve koncerte koje smo u Grey Roomu preživjeli. Slažem se s kolegicom Elenom da ne treba mijenjati savršenstvo opisa: “Dan kad će se zidovi “sive sobe” istopiti, a mi ćemo sve popiti!”

 

Ekipa iz organizacijskog tima Grey Rooma u zadnje vrijeme počela je dodavati i nove bendove na listu onih kojima se pružila šansa da zasviraju uz već poznatu punk i hardcore garnituru. Bad Choice, punk bend iz Velike Gorice, večeras će biti to novo ime koje će otvoriti večer svojim repertoarom. Plan B će preuzeti štafetnu palicu i ponuditi nam svoj klasični set. Perica, Andro, Spajki i Nino zasigurno će nam uljepšati večer svojim glazbenim ekshibicijama za publiku.

 

Organizatori misle da sve to vrijedi pogledati i poslušati, a poklon slavljenicima dolazi u obliku All Star benda u kojem će se izmjenjivati svi entuzijasti koji od početka sudjeluju u ovom rođendanskom projektu. Sretna zvijezda na kraju večeri, šlag na i, točka svake torte i odgovor na sva suvišna pitanja biti će  Dolibasija za koju je svaki opis suvišan.

Vrata se otvaraju oko 22:00 sata, a koncertno događanje započet će nakon što se Pepeljugina kočija pretvori u bundevu, a Ella na nečijem krevetu pronađe osvetu. Cijena karte na ulazu iznosi 25 kuna.

Be social

Komentari