Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Dolibasija, Plan B i Bad Choice u Grey Roomu večeras

27.05.2017. Helena KezerićFoto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Mnogo puta tijekom godine nas koncertno događanje u Grey Roomu natjera nas da dočekamo zoru. Ni ovog puta neće biti mnogo drugačije, bliži se sat proslave rođendana uz Dolibasiju, Plan B i Bad Choice. Danas, 27. svibnja slavit će se rođendan u Grey Room-u, tradicionalni i neponovljivi punk događaj dobre zabave, energije i razdraganosti uz Dolibasiju, Plan B i Bad Choice. Nebo je ostalo plavo, jabuke su skoro pa organske, a upad u Grey Room još uvijek je 25 kuna. Dođite u Pierottijevu 11 dok još možete, a što se nas tiče, Medika ostaje.

Ponovno je došlo vrijeme za godišnje druženje s Dolibasijom u kojem se osim tri rođendana slave i oživljavjanja sjećanja na sve koncerte koje smo u Grey Roomu preživjeli.

Slažem se s kolegicom Elenom da ne treba mijenjati savršenstvo opisa: “Dan kad će se zidovi “sive sobe” istopiti, a mi ćemo sve popiti!”

 

Ekipa iz organizacijskog tima Grey Rooma u zadnje vrijeme počela je dodavati i nove bendove na listu onih kojima se pružila šansa da zasviraju uz već poznatu punk i hardcore punk garnituru. Bad Choice, punk bend iz Velike Gorice, večeras će biti to novo ime koje će otvoriti večer svojim repertoarom. Plan B će preuzeti štafetnu palicu i ponuditi nam svoj klasični set. Perica, Andro, Spajki i Nino iz benda Pičke Vrište zasigurno će nam uljepšati večer svojim glazbenim egzibicijama za publiku.

 

Organizatori misle da vrijedi pogledati. Iznenađenje večeri dolazi u obliku All Star benda u kojem će se izmjenjivati svi entuzijasti koji od početka sudjeluju u ovom slavljeničkom projektu. Šuška se i o ponekom gostovanju pred mikrofonom. Sretna zvijezda na kraju večeri, šlag na i, točka svake torte i odgovor na sva suvišna pitanja biti će  Dolibasija za koju je svaki opis suvišan.

Vrata se otvaraju oko 22:00 sata, a koncertno događanje započet će nakon što se Pepeljugina kočija pretvori u bundevu, a Ella na nečijem krevetu pronađe osvetu. Cijena karte na ulazu iznosi 25 kuna.

(Visited 232 times, 1 visits today)

Komentari