Glazba

Najava: Punčke nakon godinu dana ponovno u riječkom Klubu

Foto: spancirfest.com / Punčke
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: spancirfest.com / Punčke
Foto: spancirfest.com / Punčke

Naš najpoznatiji ženski indie rock trio, Punčke, nastupit će u petak, 21. studenoga u riječkom Klub-u s početkom u 23 sata.

U Klub na Trsatu djevojke se vraćaju nakon godinu dana tijekom kojih su doslovce eksplodirale. Njihov aktualan album “Sunčano s povremenom naoblakom” u 2014. doživio je pravu afirmaciju i lansirao grupu među najtraženije u regiji. Dnevnik Punčki uključivao je nebrojene nastupe po klubovima i festivalima, među kojima se ističu svirke na Exitu, Szigetu, Špancirfestu, Superuhu, u rasprodanom Malom pogonu Tvornice kulture, ali posebno dva gostovanja na koncertima Queens Of The Stone Age u Ljubljani i Zagrebu, za što je pozivnica stigla ravno iz stožera Josha Hommea i njegove bande.

Nakon Rijeke Punčke očekuju nastupi u Hangar Baru u Izoli 29. studenoga te kao predgrupa Pipsima u Domu sportova 6. prosinca. I početak 2015. donosi veliku novost za bend. Naime, potvrđen im je nastup na Eurosonic Noorderslag 2015 konferenciji u siječnju u nizozemskom Groeningenu.

Na riječkom koncertu publika će, uz pjesme s prethodnih izdanja Punčki, imati priliku čuti nekoliko potpuno novih pjesama koje bend već neko vrijeme izvodi na koncertima, a koje će se naći na njihovom sljedećem izdanju. Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kn, a na dan koncerta 25 kn.

Be social

Komentari