Istaknuto
02.12.2020.

Vrijeme čitanja: 4 minute Naruči dobro pivo i podupri naše craft pivovare, sad to možeš i s kauča.Možda ne možemo skočiti na pivo, ali možemo skočiti na pivske webshopove!

02.12.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba ove srijede ima novih osam domaćih i regionalnih noviteta za koje možete glasati i nekoliko neizbježnih stranih prijedloga za slušanje.

Glazba

Ryan Adams izvodit će najveće hitove u zagrebačkoj Tvornici Kulture

29.06.2017. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Iskopajte svoje traper jakne iz ormara, Ryan Adams, američki kantautor i multitalentirani glazbenik na premijerni nastup u Hrvatskoj dolazi u Tvornicu kulture u četvrtak 13. srpnja. Kao posebna gošća nastupit će Karen Elson, britanski model i kantautorica.

Aktualna turneja vodi ga na 16 koncerata u Europi i po prvi puta u našu regiju gdje će jedini nastup bit će u Zagrebu koji se našao na probranom koncertnom popisu gradova u koje Ryan stiže sa svojim bendom, čime je ovo velika ekskluziva za cijelu regiju, posebno za grad Zagreb i Hrvatsku. Od Španjolske, Italije, Njemačke, Engleske, Irske, Portugala, Belgije, Danske, Skandinavije, festivala poput Lollapalooze, Flow Festivala ili Pukkelpopa, lista koncerata ga vodi na velike događaje i dvorane, a neki od nastupa su već daleko unaprijed rasprodani.

Ryan Adams će u Zagrebu svirati puni koncert, a ovaj obožavani autor donijet će neke od svojih najvećih hitova. Na set listi će se tako sigurno naći Do You Still Love Me?, kao i sjajne Gimme Something Good, New York, New York, When the Stars Go Blue, Prisoner, Let It Ride te cijeli niz pjesama iz duge karijere ovog autora cijenjenog od strane fanova i medija.

Kao posebna gošća nastupit će Karen Elson, široj javnosti najpoznatija kao bivša supruga Jack Whitea koji joj je i producirao sjajan album prvijenac “The Ghost Who Walks” iz 2010. Nakon razvoda od Whitea, Karen je dugo bila glazbeno neaktivna da bi nedavno objavila drugo izdanje “Double Roses” na kojem je surađivala s uglednim imenima kao što su Father John Misty, Pat Carney (The Black Keys) i Laura Marling, a produkciju albuma potpisuje mladi i talentirani Jonathan Wilson. Karen Elson ovo će biti prvi posjet Hrvatskoj, a Ryana Adamsa pratit će na kompletnoj europskoj turneji.

Ulaznice se u pretprodaji još uvijek nalaze po cijeni od 150 kn, a na dan koncerta cijena će iznositi 170 kn. Službena prodajna mjesta nalaze se na lokacijama Dirty old shop na adresi Tratinska 18, Rockmark na adresi Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop na adresi Varšavska 13, Dallas Music Shop Rijeka na adresi Splitska 2a i Eventim prodajna mjesta.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari