Glazba

Najava: U petak u Klubu na scenu stupaju Kurve i Saucesce

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press
Foto: Press

Klub je prošlu sezonu veoma uspješno zatvorio punk koncertom Mašinka, a kažu da se klin klinom izbija. Nova koncertna sezona otvara se u petak, 12. rujna, živopisnom punk svirkom zagrebačkih bendova koje nikako ne vrijedi propustiti.

Kurve su se već mogle gledati i slušati u Klubu, ali i u Mediki, KSET-u, VIB-u i drugim mjestima. Ok, Kurve su bile svuda oko nas jer su svima dosta drage. Za one neupućene, Kurve su lokalni momci, nastali iz pepela Roadkill Egzotixa sredinom 2010. Njihov prvi EP je “Su Bolje Majke” (jesen/zima 2012.), sadrži 5 pjesama, može se besplatno skinuti s neta, a nedavno su izbacili spot za pjesmu Duh U Boci s drugog EP-a “Sjebane pjesme”, koji se također može besplatno skinuti.

 

Njima je žao, vama sigurno neće biti. Saucesce je relativno mlad zagrebački melodic punk bend u kojem su ne tako mladi članovi iz dobro znanih bendova Mašinko, Fraktura Mozga i Pičke Vrište. Priča se da sviraju veselu i zaraznu muziku s veoma pogrešnim tekstovima. Ovi dečki natjerat će vas da pjevušite njihove pjesme idućih par tjedana i bit će vam zbog toga neugodno. Naše saučešće, što da vam kažemo.

 

Cijena ovih punk propusnica je 20 kuna, a s obzirom da je prvi koncert u sezoni, ulaz na after je besplatan. Kupiti se mogu na ulazu ili na službenim prodajnim mjestima u Tvornica kulture, Aquarius CD shopu, Dirty Old Shopu i sustavu Entrio.

Pročitajte izvještaj s koncerta Kurvi ranije ove godine u Vintage Industrial Baru – Dok Kurve pale Vintage, Pičke Vrište na Gužvi u 16-ercu.

Be social

Komentari