novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Najava: U prodaju krenule dnevne ulaznice za FOR festival!

Foto: FOR promo / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/ FOR festival
Foto: facebook.com/ FOR festival

Ovogodišnji, drugi po redu FOR festival četverodnevna je glazbena fešta koja će pomilovati i mnoga druga čula prvog ljetnog vikenda u Hvaru i na Paklenim otocima. Raznovrstan line-up sastavljen je od iskusnih glazbenika poput headlinerice Neneh Cherry s bandom RocketNumberNine, Klaxonsa, Mark Ronsona, novih glazbenih senzacija koje predvode Haim, , Factory Floor, Kelela, Temples, egzotičnih i jedinstvenih nastupa koje će nam priuštiti Darkside i Erlend Øye te glazbenih setova DJ-eva koji će raspirivati četverodnevni ples za vrijeme i oko ljetnog solsticija. Četverodnevnu festivalsku ulaznicu po povoljnijoj EX YU cijeni od 1.131 kn moguće je kupiti na stranicama Eventima uz napomenu da je broj ulaznica ograničen.

Oni koji bi umjesto četiri dana FOR festivala radije izabrali tri, dva ili čak samo jedan dan –  objavljujemo raspored nastupa glazbenika po danima te su u prodaji dnevne festivalske ulaznice koje se po povoljnijoj EX YU cijeni (300 kn) također mogu kupiti na prethodno spomenutim stranicama.

Svi glazbeni nastupi ovogodišnjeg FOR festivala odvijat će se u klubu Veneranda koji će ugostiti koncerte i u carpe diem Beachu na otočiću Marinkovac rezerviranom za noćne i dnevne DJ setove.

Četvrtak, 19. lipnja

KLAXONS – FACTORY FLOOR – KELELA

EROL ALKAN – BOK BOK – GHOST CULTURE

Petak, 20. lipnja

HAIM – TEMPLES – MARK RONSON (DJ SET)

TENSNAKE – TIGER & WOODS

Subota, 21. lipnja

NENEH CHERRY w/ RocketNumberNine – MØ – ERLEND ØYE

PSYCHEMAGIK – BAIO – FORT ROMEAU

Nedjelja, 22. lipnja

DARKSIDE – MOVEMENT

MAURICE FULTON – STORM QUEEN (DJ SET) – DANIEL WANG

Poslušajte službenu FOR festival 2014 playlistu:
 

Be social

Komentari