novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Objavljeni datumi 12. Outlooka i u prodaju puštene najpovoljnije ulaznice

Foto: Facebook.com/outlookfestival
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sjajno 11. izdanje Outlook festivala, koje se u rujnu održalo u Puli, ostat će nam u pamćenju po raznovrsnom popisu izvođača na kojem se našlo više od 300 svjetskih glazbenih imena grimea, hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova. Outlook je tada posjetilo deset i pol tisuća ljudi iz cijelog svijeta koji su uživali na deset pozornica i preko 40 zabava na brodovima.

Najveće slavlje bass glazbe i soundsystem kulture u Europi započelo je koncertom otvorenja u pulskoj Areni, koji su predvodili legendarni David “Ram Jam” Rodigan, The Outlook Orchestra i maestro ambijentalne glazbe Bonobo.

Sljedeća prilika za posjetiti jedan od najznačajnijih europskih glazbenih festivala pruža se nadolazeće ljeto, od 5. do 9. rujna 2019. kada će se na tvrđavi Punta Christo pored Pue održati 12. Outlook festival. Upravo su u prodaju puštene i prve i najpovoljnije regionalne festivalske ulaznice – od milja nazvane Superranograbilice, po cijeni od samo 400 kuna za četiri dana i noći impresivnog programa. Krajem svakoga ljeta, Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica ljubitelja bass glazbe i srodnih žanrova.

Be social

Komentari