Film

Kako bi izgledao kraj vaše omiljene serije da ste ga vi napisali?

Vrijeme čitanja: 2 minute

Koliko ste puta jedva dočekali kraj omiljene serije i voljeli vidjeti drugačiji završetak? 

(spoiler alert!)

Ako smatrate da su White Walkersi ipak trebali zavladati Westerosom, da Prijatelji nikad nisu trebali odrasti i odseliti se, da je Walter White trebao preživjeti i da se Ted nikad nije trebao odlučiti za Robin…  Prijavite se na natječaj NEM-a Zagreb i predstavite svoju ideju.

Bez obzira uživate li u maratonskom gledanju serija kritički sagledavajući svaki kadar ili želite postati dio dinamične TV industrije, NEM Zagreb 2019. je konferencija koje se ne zaobilazi.

Kako sudjelovati?

Odaberite jednu od najpopularnijih TV serija svih vremena: Breaking Bad, Game of Thrones, Friends ili How I Met Your Mother. Raspišite svoju viziju kroz karticu teksta, a prvih 50 kreativnih studenata imat će priliku kupiti Badge Zagreb za povoljniju cijenu od 50 €. Rok za prijavu je 1. listopad 2019.

Što je NEM Zagreb?

Konferencija New Europe Market (NEM) vodeće je regionalno događanje koje okuplja profesionalce iz TV industrije s ciljem međusobnog upoznavanja, razmjene ideja i sklapanja novih poslova. Nakon uspješnih sedam godina održavanja konferencije u Dubrovniku, NEM krajem godine dobiva i zagrebačko izdanje. Kultni zagrebački Esplanade Zagreb Hotel bit će place to be od 11. do 13. prosinca 2019. godine za sve pripadnike ove industrije koja se kontinuirano razvija.

Fokus će biti na kreativnoj strani filmske i TV industrije: stvaranju sadržaja, razvijanju i razmjeni ideja te upoznavanju s novim trendovima, uspješnim praksama i kampanjama.

Trodnevno događanje bit će ispunjeno raznim radionicama, predavanjima i prezentacijama, te druženjem s ključnim akterima TV industrije, kako u regiji tako i u svijetu. Stalni gosti konferencije NEM su vodeće svjetske TV kuće kao što su BBC Studios, ITV Studios, Sony Pictures Television, Viacom, Warner Bros. Entertainment, CBS Studios International te brojni drugi zaslužni za razne TV uspješnice.

Više detalja o konferenciji i natječaju pronađite na službenoj web stranici NEM Zagreb 2019.

Be social

Komentari