živa
26. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 5 minute Prije nastupa u zagrebačkoj Tvornici koji će se održati u petak, 29. rujna, drugog u glavnom gradu otkako se transformirala iz punkerice u multimedijsku personu iz svijeta slavonske elektronike, prvi puta razgovaramo za Ziher o projektu ili umjetničkom aliasu ŽIVA.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Glazba

Nina Kraljić prvi put u Tvornici kulture

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Nina Kraljić, poznata kao izvođač koji svojom izvedbom uvede publiku u neke druge dimenzije, svaku pjesmu učini posebnom i svojom pružajući svojim vokalom čistu emociju, održat će po prvi put koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture 29. ožujka. 

Nina Kraljić Kvintet izvesti će svoj glazbeni program naziva “Zaljuljali smo svijet”, u svom novom izdanju, s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru. Članove njenog benda čine: gitarist Miroslav Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, violončelistica Ljerka Končar, te najnoviji član benda Pavle Kladarin na klavijaturama.

“Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album Samo”. Pjesma Zaljuljali smo svijet iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija”, istaknula je Nina Kraljić.

Publiku u Tvornici očekuje Ninin moćan vokal i autentična interpretacija te izvrstan bend koji će publiku povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova unutar vlastitih skladbi s Nininog albuma.

Poslastica večeri bit će njezin zadnji dark wave, electronic single Lava s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za kraj će zaokružiti priču svojim poznatim obradama, a priprema i nekoliko iznenađenja za publiku.

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kuna, dok će na dan svirke upad biti 70 kuna. Organizator koncerta je YEMSlužbena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, i  www.entrio.hr.

Be social

Komentari