Istaknuto
25.08.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako znamo da jesen samo što nije? Mnogo je znakova, a mi ćemo nabrojati samo neke od njih: 1. Vadimo zadnji sitniš iz novčanika kako bismo platili zakasninu za sve knjige iz knjižnice koje su produžile svoj boravak na moru 2. Imamo vremena čitati samo navečer, u krevetu, i redovito utonemo u san već nakon […]

24.08.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Iako već godinama ima ugovor s nacionalnom izdavačkom kućom (i možda neku ilegalnu građevinu na otoku), baš je ovaj duet s Lidijom Bačić uspio prevrnuti kolica. Kako?

Glazba

Nova glazba: Nellcote, Ivan Grobenski, Nina Kraljić, Vatra, Krankšvester i drugi

17.10.2018. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

U ovotjednom pregledu domaćih i regionalnih noviteta imamo čak 12 novih singlova koje nam donose Nellcote, Ivan Grobenski, Nina Kraljić, Maja Posavec, Vatra, Krankšvester, Gretta, Krešo Bengalka, Dosh Lee & Pendrek, No No Instigator, LES i Laibach.

Poslušajte i našu preporuku za aktualnu stranu glazbu u kojoj su se našli Public Service Broadcasting, Editors, Paloma Faith , Eminem i Roo Panes.

Vi odlučujete koji novitet je bio top, a koji flop. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba: Top ili flop?

Strana glazba – preporuka za slušanje

Public Service Broadcasting – White Star Liner


Trojka Public Service Broadcasting sa singlom White Star Liner, inspiriran Titanikom, najavljuje istoimeni predstojeći EP-a koji izlazi 26. listopada.

Editors – Cold


Editors su objavili videospot za pjesmu Cold, inače četvrti singl s aktualnog studijskog albuma “Violence“.

Paloma Faith – Loyal


Paloma Faith reizdat će prošlogodišnji album“The Architect“ pod nazivom “Zeitgeist Edition“, a Loyal je prva nova pjesma iz te zbirke.

Eminem – Venom


Venom je Eminemova pjesma napisana za soundtrack istoimenog filma, a nalazi se na njegovom aktualnom albumu “Kamikaze“.

Roo Panes – Ophelia


Andrew Roo Panes britanski je folk kantautor, a pjesma Ophelia skinuta je s njegovog trećeg studijskog albuma “Quiet Man“.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Monika Bračević.

(Visited 488 times, 1 visits today)

Komentari