4. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 5 minute Ove godine Advent na Ziheru donosi nagrade, ali i zanimljive priče i preporuke.

novo u kinu
3. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svjedočite povratku u renesansu s Beyoncé, zaplivajte s Aquamanom, doživite horor Crnog petka kakav ni zaposlenici u trgovinama nisu mogli zamisliti, poslušajte tišinu Tihe noći u izvedbi Johna Wooa, zasladite se čokoladnim majstorijama Willyja Wonke i, ukratko, proslavite blagdane uz filmove u prosincu.

Glazba

Gdje ćemo u Europi 2018. slušati Pearl Jam?

pearl jam
Foto: facebook.com/PearlJam
Vrijeme čitanja: 2 minute

Pearl Jam, velikani svjetskog rocka, objavili su datume i gradove koje će posjetiti u sklopu svoje europske turneje sljedeće godine. Nažalost, ali i pomalo očekivano, Hrvatska se ne nalazi na popisu država u kojima će svirati. Ipak, hrvatski fanovi koji ih čekaju od Doma sportova 2006. opet imaju priliku otići na zanimljiva, a dovoljna bliska mjesta jer po tko zna koji put velikani iz Seattlea ponovo sviraju u Italiji. No krenimo redom.

Europska avantura počinje 12. lipnja u Amsterdamu, a nastavlja se tri dana kasnije, 15. lipnja na legendarnom Pinkpop Festivalu u Landgraafu, također u Nizozemskoj. Kratki podsjetnik na nezaboravni Pinkpop nastup 1992. kada su sa setom od četrdeset i pet minuta razvalili pozornicu potreban je samo površnim pratiteljima.

Karte kupiti na vrijeme

Jamizacija se nastavlja s dva dana Londona (18. i 19. lipnja) u O2 Areni. Hrvatski obožavatelji trebali bi doći na svoje dolaskom benda u Italiju, točnije u Milan (22. lipnja) na I-Days Festival, Padovu (24. lipnja) i Rim (26. lipnja). Koncerti u Padovi i Rimu nisu festivalskog karaktera pa možemo očekivati klasični, trosatni nastup.

pearl jam
Foto: facebook.com/Pearljam

Još jedna zahvalna lokacija čini se i Prag u kojeg dolaze 1. srpnja. Nakon toga PJ karavana odlazi u Poljsku (Krakow, 3. srpnja) te Berlin (5. srpnja). Festivalsko ozračje ponovit će na belgijskom Rock Werchter Festivalu 7. srpnja. Svoju će avanturu bend završiti na samom zapadu Europe. Prva stanica je tako Barcelona (10. srpnja), zatim Madrid (12. srpnja) i na kraju Lisabon i NOS Alive Festival (14. srpnja).

Ulaznice za većinu koncerata kreću u prodaju 8. prosinca, osim za nastup u Madridu za koji ulaznice možete nabaviti već od 5. prosinca. Za talijansku turneju ulaznice kreću  u prodaju 11. prosinca, a za Pinkpop Festival tek 24. veljače 2018. godine. Uglavnom, za sve zainteresirane i one koji se dvoume – nemojte čekati jer će vjerojatno u najkraćem mogućem roku karte biti rasprodane. Pearl Jam je bend kojeg morate čuti barem jednom u životu, čak i ako površno poznajete njihov rad.

Be social

Komentari