Film

Novo u kinu: Zle časne, slagalice strave, vjenčanja i Poirot u rujnu

Vrijeme čitanja: 2 minute

Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi nastavci – od drugog dijela „Časne” preko petog dijela serijala „Poslije svega” pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave” uz tek pokoji originalni film.

„Časna 2”, 7. rujna

Demonska časna Valak vraća se jača i zlokobnija no ikad u ovom nastavku hit-serijala „Prizivanja” s Taissom Farmigom u glavnoj ulozi.

„Moje veliko grčko vjenčanje 3”, 7. rujna

Glumica, scenaristica i redateljica Nia Vardalos vraća se svojoj najpoznatijoj ulozi u ovom nastavku komedije o zgodama i nezgodama obitelji Portokalos koja odlazi na okupljanje u rodnu Grčku.

„Poslije svega: Finale”, 14. rujna

Peti, ujedno i posljednji, nastavak serijala koji je iz nekog razloga postao popularan prati razdvojni i nerazdvojni pa opet malo razdvojni i nerazdvojni par, mlade Tess i Hardina koji su ovog puta, vidi čuda, razdvojeni, no Hardin čini sve kako bi ispravio greške iz povijesti i vratio Tess.

„Ubojstvo u Veneciji”, 14. rujna

Hercule Poirot vraća se u trećem dijelu adaptacije romana Agathe Christie. Ovog puta slavni detektiv uživa u mirovini koju naglo prekida poziv na seansu koja završi okrutnim ubojstvom kojeg može razriješiti samo Poirot.

Uz Kennetha Branagha kao redatelja i glavnog glumca, glume i Tina Fey, Michelle Yeoh, Jamie Dornan i drugi.

„Smrt djevojčice sa žigicama”, 14. rujna

Smrt rumunjske transseksualke i prostitutke pokrenut će niz tajanstvenih događaja na otoku Rabu 1992. godine i uzdrmati ionako poljuljane odnose među mještanima.

Film redatelja Gorana Kulenovića nastao je prema scenariju romanopisca Zorana Ferića u kojem glume Goran Navojec, Slavko Juraga, Jelena Lopatić, Ozren Grabarić i drugi.

„Plaćenici 4”, 21. rujna

Najjače akcijske zvijezde današnjice ponovno se okupljaju pod nazivom Plaćenici kako bi se borili protiv trgovca oružjem koji želi pokrenuti rat između Rusije i SAD-a.

Zvjezdanu postavu čine Sylvester Stallone, Jason Statham, Megan Fox, 50 Cent, Iko Uwais, Andy Garcia i drugi.

„Slagalica strave X”, 28. rujna

Nastavak kultnog horor serijala u kojem se Jigsaw vraća kako bi se osvetio vještim prevarantima koji muče one najranjivije.

„Kreator”, 28. rujna

Redatelj Gareth Edwards donosi priču o Stvoritelju, umjetnoj inteligenciji u obliku djeteta koje ima snagu jednom zauvijek okončati rat između čovječanstva i umjetne inteligencije.

Znanstveno-fantastični film u kojem glume John David Washington, Gemma Chan, Ralph Ineson i drugi, a glazbu sklada sjajni Hans Zimmer.


Ovaj je sadržaj sufinanciran sredstvima Fonda za pluralizam medija Agencije za elektroničke medije.

Be social

Komentari