Glazba

Phat Kset organizira funky hip-hop večer uz glazbu s vinila!

Vrijeme čitanja: 2 minute

phat shitHip-hop kolektiv Phat Kset 22.2. u Ksetu organizira odličnu funky hip-hop večer uz najbolju selekciju vinila na ovim prostorima.

Velikani hrvatskog hip hopa Makro Polo, Oli Doboli & Target samo za Vas će izvaditi svoje najčuvanije hip-hop vinile i zasvirati na gramofonima u najlegendarnijem klubu u Zagrebu – KSET-u.

DJ Makro Polo jedan je od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj, poznat po svojim dinamičnim setovima te najboljim izborom R’n’B / HipHop / House / Electro glazbe. Surađivao je sa mnoštvom hrvatskih glazbenika kao što su Dino Dvornik, Stoka, Connect, TBF, Tram 11, Edo Maajka, Shorty, Frenkie, LoOney, Fil Tilen i mnogi drugi.

Kultnog Targeta ne treba posebno predstavljati, a dovoljno je reći da ima ogromnu kolekciju vinila koju će samo za ovu priliku izvaditi i pokazazati svima kako se to radi!

DJ Oli Doboli poznata je i cijenjena pojava na hrvatskoj DJ sceni još od ranih 90-ih, a i poznata je faca radijskih etera u Hrvatskoj.

phat_ksetMakro, Oli & Target prije desetak godina s DJ Chillom su radili jedne od najzanimljivijih partya u gradu, a upravo se ista ekipa okuplja kako bi vam donijela dašak dobrog, starog izdanja Phat Kseta. Stoga pozivamo sve plesače, brejkere i hip-hop glave da se pridruže jedinstvenom događaju gdje će gore spomenuti DJ trojac uz rezidente DJ Chilla (& Nodef-a) lomiti taj dobročuvani zvuk funky hip hopa te Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Upad je 15 kn prije ponoći, 20 kuna nakon. Ostale informacije možete pronaći na Facebook eventu, a pratite i Ziherovu Facebook stranicu jer ćemo dijeliti nekoliko upada!

Be social

Komentari