Glazba

Pips, Chips & Videoclips najavili setlistu i satnicu za Dom sportova

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Press / Saša Huzjak
Foto: Press / Saša Huzjak

Na koncertu u Domu sportova 6. prosinca, najvažnijoj večeri njihove karijere, Pipsi će pred publiku iznijeti najbolje iz protekle 22 godine na sceni. Pripremljen je program od čak 24 pjesme u trajanju od dva i pol sata te je potvrđena službena satnica svirke.

Najvažniji koncert svoje karijere PipsChips&Videoclips shvatili su maksimalno ozbiljno, stoga već sad, gotovo mjesec dana ranije, imaju pripremljenu kompletnu set listu koju sljedećih tjedana čeka poliranje u “rupi”.

Mjesto na setlisti našli su Dementor, Na putu prema dole, Gume na kotačima, Htio bi da me voliš, Malena, Ljubav, Dan, mrak, Plači, 2×2, pa i Pjevač Beatlesa & Stonesa, kao i brojne druge. Dobar dio set liste grupa će “testirati” prije Zagreba na koncertu u splitskom Judinom drvu 22. studenoga.

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se 6. prosinca u 20:00. Indie rock trio Punčke nastupaju u 21:00, a Pipsi se na pozornicu penju u 21:45.

Kao svojevrsno zagrijavanje PipsChips&Videoclips i Radio 101 poklanjaju kompilaciju pjesama iz kompletne karijere najvećeg zagrebačkog rock benda. Kompilacija “Sve što vole mladi” može se potpuno besplatno skinuti sa sitea www.radio101.hr do 31. prosinca.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok im se na dan koncerta cijena penje na 90 kn.

Be social

Komentari