Istaknuto
09.06.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

09.06.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svibanj polako postavlja glazbene temelje ljeta 2021. Od akustike do bengalica, Mjesečna doza popa donosi presjek važnijih singlica u zadnjih nekoliko tjedana.

Glazba

Nasty Events dovode P.L.F, Aligrindtor i Nailed In u Močvaru

29.11.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Volimo koncerte usred tjedna, iako su nekima oni glavni uzrok glavobolje drugi dan na radnom mjestu. Neke žrtve se trebaju podnijeti, a oni želji grindcore zvuka to neće uopće dovoditi u pitanje. U srijedu 5. prosinca u Močvari će koncert održati bendovi P.L.F, Aligrindtor i Nailed In. Tko se boji glavobolje još?

P.L.F.

P.L.F. ili Pulverizing Lethal Force (do 2007 Pretty Little Flower) dolaze iz Houstona a postoje od 1999. godine, te su jedan od najpoznatijih i najaktivnijih bendova na američkoj grindcore sceni. Sa svojih skoro 20 godina brutalnog death metal/grinda broje preko 20 izdanja. Bend u većini slučajeva nastupa kao duo iz pakla s Daveom Callierom na gitari i vokalu te od 2011. s moćnim Bryanom Fajardom na bubnju. Bryana smo imali prilike vidjeti i u bendovima poput Rotten Sounda, Phobie, Captain Cleanoffa, Kill the Clienta, Cloud Rata. P.L.F. zvuče kao soundtrack za masovnu pobunu, kao gigantska zvijer koja urla i ruši sve pred sobom. Fanovima Insect Warfarea, Phobie i Assücka ovo će definitivno biti melem za uši i vrat.

Aligrindtor

Aligrindtor je bend koji dolazi iz Zagreba, a član Bibi the Snitch je nedavno napustio bend i prešao granicu Lijepe Naše u potrazi za boljim sutra. U dvije godine postojanja bend je izbacio 6 izdanja (2 samostalna i 4 splita). Sljedeće izdanje možemo očekivati već krajem mjeseca. Novi član benda do sad se krio uspješno kao zmija noge, a okome je riječ možete otkriti na koncertu.

Nailed In

Zagrebački Nailed In je svima već dobro poznata punk garda proizašla iz bendova AK-47, Black Gust, Passive Aggressive, Declaration, Intrigue. Sviraju agresivni hardcore u štihu osamdesetih. Bend zasad broji jedan EP, no intenzivno se radi na novim materijalima čiji se izlazak očekuje uskoro.

 

Početak koncertnog programa predviđen je u 21:00 sat, a cijena ulaznice iznosi 40 kuna.

(Visited 114 times, 1 visits today)

Komentari