Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

27.03.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Razbijamo predrasude i upoznajemo drugačije kroz prozor u supkulture. Marija Marković predstavnica je gothic supkulture koja ujedinjuje sve vrste umjetnosti, a u razgovoru s Goranom Terzićem otkriva da stil njeguje i kroz glazbeno stvaralaštvo.

Film

Počelo snimanje filma ‘Space Jam 2’, LeBron James mijenja Jordana u glavnoj ulozi

27.06.2019. Ziher.hrSpace Jam 2 Facebook
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

LeBron James potvrdio je da je počela produkcija Space Jama 2. Napisao je to na svom Twitter profilu i rekao da snimanje napokon počinje – 23 godine nakon originalnog filma.

Za režiju će se pobrinuti Terence Nance i Ryan Coogler, a film će ujedno biti nastavak prvog Space Jama iz 1996. godine. Tada se u glavnoj ulozi našao Michael Jordan, uz nezaobilaznu Looney Tunes ekipu Zekoslava Mrkve.

Tada su uz Jordana glumile i još neke NBA zvijezde poput Patricka Ewinga i Charlesa Barkleyja.

U Space Jam 2 iz košarkaša u glumce trebali bi se ‘prebaciti’ Anthony Davis, Diana Taurasi, Damian Lillard, Nneka Ogwumike i Klay Thompson.

Warner Bros. najavljuje kako ćemo film u kinodvoranama gledati u srpnju 2021. godine.

(Visited 498 times, 2 visits today)

Komentari