nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Glazba

Podočnjaci premijerno u Tvornici kulture

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Kutinska grupa Podočnjaci nastupit će u Tvornici kulture 18. ožujka. Koncert je inicijalno planiran u klubu KSET, ali je kapacitet rasprodan u rekordnom roku, pa će ovaj sjajan trio svoj prvi samostalan nastup imati u Velikom pogonu naše najveće koncertne dvorane.

Podočnjaci su mladi sastav iz Kutine, a čine ga beachboy19, Sinista Ruky i producent Nix K. Pažnju javnosti uhvatili su u zadnjih godinu dana, izbacivši par odličnih singlova poput Pozeru, Šiške i Papuče. U ljeto 2021. godine objavili su debi album „Ispod očiju” koji je prihvaćen kod publike i kritike budući da nose izuzetnu dozu unikatnosti i raznolikosti spajajući različite žanrove, ali ponajviše hip hop, elektroniku i pop.

Podočnjaci i „Ispod očiju” u svojoj su prvoj godini uhvatili čak četiri nominacije na Rock&Off nagradi i to za izvođača godine, najboljeg novog izvođača te pjesmu i album. Grupa je dosad većinom nastupala na festivalima kao što su Drito iz MSU, Beat na moru i Pine fest u Samoboru, a svirka u Tvornici bit će njihov prvi samostalni koncert.

Ulaznice

Ulaznice su prodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 50 kuna. Online prodajno mjesto je CoreEvent, dok su fizičke ulaznice dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Drito baru.

Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja.

Be social

Komentari