Istaknuto
20.02.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Lijepa naša svakodnevico, o junačka populacijo internet komentatora - himna je izvedena.

19.02.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Ovog tjedna Ziherova nova pošiljka glazbenih singlova broji sedam kandidata za sing tjedna. Glasati možete do sljedeće srijede.

Glazba

Poznati su prvi izvođači ovogodišnje Brucošijade FER-a

26.09.2017. Ziher.hrFoto: facebook.com/BrucosijadaFER
Vrijeme čitanja: 2 minute

Brucošijada FER-a najveći je događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade, a 4. studenog očekuje nas novo izdanje ovog mini festivala. Prvi objavljeni izvođači koje ćemo ove godine imati priliku slušati na hodnicima FER-a su Krankšvester, Alen Vitasović, Straight Mickey and The Boyz, Digitron Sound System & Slavonija Vibes Syndicate, Lika Kolorado i Kočnica!

Krankšvester se nakon četiri godine vraća na FER, ovoga puta kao headliner! Ovaj osječki rap dvojac uskoro izbacuje četvrti album, a uspješnim singlovima Gaber i Zli Kurac poharali su festivale ovoga ljeta. Alen Vitasović je multiinstrumentalist koji je u gotovo 25 godina solo karijere izbacio brojne bezvremenske hitove kao što su Jenu noć, Ne moren bež nje i Ja ne gren.

Straight Mickey and the Boyz dinamična su trojka koja se svojim multižanrovskim pristupom istaknula kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji te su zbog eksplozivnih nastupa stekli status benda kojeg se mora vidjeti u živo. Prvi domaći sound system, Digitron Sound System, s radom je započeo 2007. godine, a osnovali su ga članovi Radikal Dub Kolektiva i Bamwisea. Zaslužni su za dobru zabavu hrvatske i europske underground scene koju susrećemo na festivalima i u klubovima. Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv zaljubljenika u dub i reggae zvuk koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije.

Lika Kolorado zagrebački je bend koji je, unatoč kratkom stažu, postao poznat po svojim zaraznim pjesmama i odličnim live nastupima, a njeguju indie rock i britpop zvuk. Pobjednici su ovogodišnjeg HaGeeF demo festivala. Kočnica je zagrebački funk-rock-rap statav, a svoje mjesto na ovogodišnjoj Brucošijadi zaslužili su pobjedom na KSET-ovom programu Čuješ?! koji je namijenjen novim i nepoznatim bendovima.

Ulaznice

Early bird karte po cijeni od 50 kn su u prodaji, mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark, a od 29. rujna i u KSET-u. Karte je po pretprodajnoj cijeni moguće kupiti do 9. listopada ili do isteka zaliha. Brucoši FER-a kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna mogu kupiti isključivo u KSET-u od 29. rujna uz predočenje e-indexa.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari