Film

Preminuo Ben Woolf, zvijezda serije American Horror Story

Foto: shakzzzee.tumblr.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: shakzzzee.tumblr.com
Foto: shakzzzee.tumblr.com

Obožavatelje FX-ove serije American Horror Story (2011 –) potresla je vijest o smrti jedne od njezinih najprepoznatljvijih zvijezda, glumca Bena Woolfa, u dobi od svega 34 godine. Woolfa, koji je u posljednjoj, četvrtoj sezoni ove uspješnice pod nazivom Freak Show glumio lik Meepa, 19. je veljače u Los Angelesu vanjskim zrcalom pogodio terenac dok je prelazio cestu. Woolf je odmah zatim prevezen u bolnicu Cedars-Sinai, a svojim je ozljedama podlegao zbog srčanog udara u ponedjeljak, 23. veljače.

Foto: spiel-it.tumblr.com
Foto: spiel-it.tumblr.com

Osim Meepa, Woolf je utjelovio i lik Infantate iz prve sezone American Horror Story. U tekućoj sezoni napokon se rješava Infatatine nezgrapne šminke, a Meep, koji svoj nadimak dobiva zbog činjenice što može izgovoriti samo riječ „Meep!“, postaje jednim od omiljenih likova protagonista serije, osobito Jimmyja Darlinga (Chris Evans) i Else Mars (Jessica Lange), no biva neopravdano proglašen krivim za ubojstvo i podliježe ozljedama zlostavljanja dok je bio doveden u pritvor. Osim protagonista, za njime tuguju i tvorac serije Ryan Murphy te obitelj i obožavatelji diljem svijeta.

Foto: brokehorrorfan.tumblr.com
Foto: brokehorrorfan.tumblr.com

Woolf je, osim u American Horror Story, između ostalog glumio i u filmovima Dead Kansas (2013) Aarona K. Cartera te Woggie (2012) Abea R. Rateda. Glumac patuljastog rasta ustvari je bio predškolski odgajatelj, koji je glumu smatrao samo hobijem; to su informacije s njegove službene IMDb stranice. Woolfovi organi će se donirati, što će izravno pomoći gotovo 50 ljudi. „Oduševljeni smo izljevima ljubavi i potpore sa svih strana svijeta za našeg voljenog Bena“, izjavili su članovi njegove najuže obitelji. „Dodirnuo je tolika srca u svoje 34 godine.“ Komemoracija za Woolfa održat će se u kalifornijskom gradu Santa Barbara.

Be social

Komentari