Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Film

Preminuo glumac Chadwick Boseman u dobi od 43 godine

29.08.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/BlackPantherMovie
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Američki glumac Chadwick Boseman, koji je u Marvelovom filmu „Black Panther”utjelovio lik kralja Wakande T’Challu, umro je jučer u svom domu u Los Angelesu nakon četiri godine borbe s rakom debelog crijeva.

Boseman je u te četiri godine od dijagnoze i između kemoterapija glumio u nekoliko filmova, uključujući i Marvelove „Infinity War” i „Endgame”. O svojoj dijagnozi nije javno govorio te je umro u krugu obitelji.  Mnogi njegovi filmski kolege izrazili su nevjericu na društvenim mrežama.

U zviježđe Hollywooda Chadwick Boseman se lansirao 2013. godine ulogom Jackieja Robinsona, prvog Afroamerikanca koji je igrao u bejzbolskoj ligi, u filmu „42” te ulogom Jamesa Browna u filmu „Get on Up ” iz 2014. godine. Pojavio se i u filmu Spikea Leeja „Da 5 Bloods”.

(Visited 486 times, 1 visits today)

Komentari