Istaknuto
16.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 1. listopada ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše glazbene redakcije!

15.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

Ponedjeljak je rezerviran za Public Service Broadcasting u Tvornici kulture

13.11.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Public Service Broadcasting krenuo je još početkom studenog na europsku turneju koja obuhvaća dvadeset i jedan grad među kojima su Berlin, Rim, Paris, Barcelona, Stuttgart, Leipzig, kao i Zagreb u kojem su nastupili već nekoliko puta. U ponedjeljak 19. studenog zagrebačka publika moći će ponovno uživati u njihovom koncertu u Tvornici kulture.

Nova turneja nastavlja se na ljetne koncertne aktivnosti među kojima su svirke na festivalima poput Primavere, BBC Biggest Weekenda, All Points East ili Larmer Tree festivala. Sve skupa odraz je izuzetnog uspjeha albuma “Every Valley” koji je u Velikoj Britaniji uhvatio četvrto mjesto na top ljestvici albuma. Treće studijsko izdanje grupe predvođene multitalentiranim J. Willgooseom konceptualno je djelo koje se bavi suvremenom poviješću, konkretno obrađujući kronologiju rudarske industrije u Walesu.

S glazbom koja informira, educira i zabavlja, koristeći širok raspon instrumenata, od klasičnih gitara, basa i bubnjeva preko bendža do elektronike Public Service Broadcasting su uspjeli u relativno kratkom razdoblju etablirati se kao jedan od najuzbudljivijih novih live bendova koji na svom kontu ima i rasprodan londonski Royal Albert Hall.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna su u pretprodaji, na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 80 kuna.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Komentari