Istaknuto
11.08.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Dvijetisućite su obilježile milenijalce, a ove pjesme ne samo 2002. godinu, nego i naše glazbene živote.

05.08.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Lik Eddieja Munsona na neki je način arhetip i možemo ga svrstati u široku mrežu svojevrsne morfologije priče (gospon Propp, no pun intended), no on je također i tragedija našeg društva koje, iako čvrsto vjerujemo da nije tako, zapravo ne napreduje mnogo.

Glazba

Ponedjeljak je rezerviran za Public Service Broadcasting u Tvornici kulture

13.11.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Public Service Broadcasting krenuo je još početkom studenog na europsku turneju koja obuhvaća dvadeset i jedan grad među kojima su Berlin, Rim, Paris, Barcelona, Stuttgart, Leipzig, kao i Zagreb u kojem su nastupili već nekoliko puta. U ponedjeljak 19. studenog zagrebačka publika moći će ponovno uživati u njihovom koncertu u Tvornici kulture.

Nova turneja nastavlja se na ljetne koncertne aktivnosti među kojima su svirke na festivalima poput Primavere, BBC Biggest Weekenda, All Points East ili Larmer Tree festivala. Sve skupa odraz je izuzetnog uspjeha albuma “Every Valley” koji je u Velikoj Britaniji uhvatio četvrto mjesto na top ljestvici albuma. Treće studijsko izdanje grupe predvođene multitalentiranim J. Willgooseom konceptualno je djelo koje se bavi suvremenom poviješću, konkretno obrađujući kronologiju rudarske industrije u Walesu.

S glazbom koja informira, educira i zabavlja, koristeći širok raspon instrumenata, od klasičnih gitara, basa i bubnjeva preko bendža do elektronike Public Service Broadcasting su uspjeli u relativno kratkom razdoblju etablirati se kao jedan od najuzbudljivijih novih live bendova koji na svom kontu ima i rasprodan londonski Royal Albert Hall.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna su u pretprodaji, na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 80 kuna.

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari