Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Punk Rock Holiday – Kampiranje u debeloj hladovini pokraj rijeke dok oko tebe sviraju bendovi.

15.07.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com / punkrockholiday
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Kampiranje u debeloj hladovini neokaljane prirode, pozornice bez barikada između bendova i publike te uživanje u koktelima na plaži rijeke Soče dok pokraj tebe sviraju bendovi s beach stagea samo su neki od razloga zašto brdo punkera i ove godine odabire Tolmin kao svoju ljetnu party destinaciju. Tko nije bio – ne zna što propušta!

Deveto izdanje sada već svjetski poznatog Punk Rock Holidaya održava se od 6. do 9. kolovoza uz dodatak warmup “nultog” dana festivala u ponedjeljak koji, unatoč nazivu warmup, po jačini bendova niti malo ne odskače od ostatka festivala. Naprotiv, baš taj dan headlineri su Amerikanci Pulley koje je jako teško uloviti izvan domaćeg im terena.

Ostatak headlinera čini crème de la crème svjetske melodične punk rock scene kao što su Descendents, Good Riddance, NOFX, Pennywise, Propagandhi te mnogi drugi – neki po prvi puta, a neki uvijek rado viđeni povratnici.

Valja spomenuti i naše domaće snage kao dodatak ovogodišnjem lineupu. Pulski veterani Fakofbolan na main stageu nulti dan te koprivničko-varaždinski punk rockeri One Step Away na beach stageu prvi dan festivala. Cjelokupni lineup po danima dostupan je na stranicama festivala te službenoj aplikaciji koja vas između ostalog obavještava i o tome kada neki bend dođe na stage.

Iako je festival svake godine rasprodan u roku od par dana, još uvijek se mali broj karata može nabaviti preko službene stranice festivala te od bendova koji sviraju na beach stageu, zato požurite po svoj primjerak dok nije prekasno.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari