Istaknuto
12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

11.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U novu školsku godinu ulazimo s novim singlovima, što stranim, što domaćim. Na vama je da ih poslušate i glasate za onu pjesmu koja to najviše zaslužuje.

Glazba

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor: Trijumfalni povratak u Lisinski

05.12.2016. Ziher.hrFoto: Žarko Bašić
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Rade Šerbedžija vraća se trijumfalno u Lisinski, nakon što je prošle godine oduševio publiku trosatnim koncertom na kojem je, uz ostale, kao gost nastupio jedan od najvećih umjetnika, skladatelja, pjesnika, kantautora i pjevača, legendarni Arsen Dedić. Koncert, održan u travnju prošle godine, ovjekovječen je dvostrukim CD-om i DVD-om “Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor – Lisinski 2015.”

Ne boj se, nisi sam

Novi glazbeno-scenski događaj za pamćenje (četvrtak, 22. prosinca) naslovljen je „Ne boj se, nisi sam“. Kako ni jedan njegov koncert nije isti, pretpostavljamo da će biti iznenađenja za vjernu publiku i da će se čuti nove, dosad neobjavljene pjesme. Rade Šerbedžija obradovat će i počastiti svoje vjerne obožavatelje pjesmama s novog albuma i starim hitovima koji su obilježili njegovu karijeru. Uz legendarnog Dragu Mlinarca, na koncertu će nastupiti i gost iznenađenja.

Rade Šerbedžija trenutno je zaokupljen predstavljanjem knjige poezije „Stranac“. Koliko je svestran i darovit umjetnik, dokazuje i premijera njegova prvog filma „Oslobođenje Skoplja“, koji potpisuje kao suredatelj. Na Bratislava International Film Festivalu, 11. studenoga, primio je nagradu za životno djelo. Umjetnost uvijek preuzima nove i uzbudljive sadržaje i oblike. Rade Šerbedžija ih zna majstorski predstaviti. Dođite, poslušajte i zajedno s nama uživajte u vrhunskom spoju riječi i glazbe – „Ne boj se, nisi sam“ s Radom Šerbedžijom.

Cijene ulaznica kreću se od 130 do 220 kuna.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari