kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Glazba

U međuvremenu rasprodan koncert Bajage i Instruktora prebačen na novu lokaciju

bajaga
Foto: Valentina Cetin / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Zbog potencijalno loše vremenske prognoze i najavljenih nižih temperatura, koncert Bajage i Instruktora, koji se trebao održati na Jarunu, održat će se na Velesajmu u Paviljonu 7. Satnica ostaje ista.

Nakon što su prošle godine tri dana za redom rasprodali dvoranu Lisinski, ponovili su to i ove godine, u većem formatu, na Zagrebačkom velesajmu. Zagrebačka publika u nedjelju će uživati u dobro znanim hitovima, sabranim kroz trideset i devet godina stvaranja Momčila Bajagića Bajage.

Kao predgrupa legendarnom bendu, nastupit će zagrebački bend Sacher, kojeg je 2018.g. osnovao Samuel (Srđan) Sacher. Iste godine objavili su i album – „Biser, ambra, jantar”, a završavaju snimanje dvostrukog albuma „Stara slava”.

Vrata Paviljona 7, na Zagrebačkom velesajmu za publiku se otvaraju u 17 h. U 19 h se očekuje nastup Sachera, a Bajagin izlazak na veliku pozornicu u 20 h.

Ulaznice u prodaji putem Entrio po cijeni od 25 € te vip ulaznica po cijeni od 35 €.

(Visited 172 times, 6 visits today)
Be social

Komentari