Glazba

Rasprodan koncert karijere Urban&4: Satnica

Foto: facebook.com/damirurban
Vrijeme čitanja: 2 minute
foto:facebook.com/urban
foto:facebook.com/Urban4

Damir Urban i njegova Četvorka rasprodali su Dom sportova, koji će danas obojati raznolikim repertoarom: mitskim Lauferom, hitovima s antologijskih albuma “Otrovna kiša” i “Žena dijete” i onim s posljednjih diskografskih izdanja zaključenih s aktualnim “Mamutom” – jednim od najboljih albuma 2014. godine.  Misteriozan i inteligentan glazbeni gentleman pozornicu će podijeliti s tri predizvođačice. Girlpower će pozornicom prohujati radi Milice Šerbedžije i Dunje Ercegović / Lovely Quinces te Mozartina – zbora koji još od 2011. surađuje s Urbanom. 

Vrata Doma sportova otvorit će se u 20:00 sati. Prva na scenu stupa Milica Šerbedžija u 20:40. Svježa 18-godišnja umjetnica rođena je Londončanka koja je veći dio života provela u Los Angelesu, a trenutno živi i stvara u Rijeci. Iako još uvijek srednjoškolka, ima već šarolik životopis – pjevala je prateće vokale na nekoliko albuma, nastupala na brojnim koncertima kao gošća prateći svoga oca Radu Šerbedžiju, a ni gluma joj nije strana (glumila je u domaćim i stranim kazališnim produkcijama i spotovima). Na koncertu će se predstaviti izvodeći nekoliko autorskih pjesama uz pratnju gitare. Nakon Milice, u 21:00 sat, svoj dio posla i zadovoljstva odradit će Dunja Ercegović. Zagrebačkoj publici već dobro znana pod umjetničkim imenom Lovely Quinces danas će brojiti  prvi zagrebački nastup nakon rasprodanog Velikog pogona Tvornice i intimne svirke na Akustici. Osim materijala s EP-a “No Room For Us” publici će predstaviti singlove i Secret Smile te poneka iznenađenja s nadolazećeg albuma najavljenog za ovo proljeće.

Gospodin Urban će sa svojom Četvorkom (Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman) izaći na pozornicu u 21:45 i odraditi dugo iščekivan “koncert karijere”. Zbog očekivane gužve preporučujemo Vam raniji dolazak u dvoranu da ne biste prerano zapjevali “Ima li tu mjesta za mene?”

Be social

Komentari