Istaknuto
16.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 1. listopada ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše glazbene redakcije!

15.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Film

Što je bilo prije Briljantina? Saznat ćemo u “Rise Of The Pink Ladies”

22.07.2021. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nastavi stihove: „Summer loving had me a blast, Summer loving happened so fast, I met a girl crazy for me…”

Ako kao i mi već naveliko pjevaš i znaš svaku riječ koja slijedi, imamo super vijest!

via GIPHY

Snima se serija kao prednastavak kultnog filma. „Grease: Rise Of The Pink Ladies” imat će 10 epizoda s radnjom smještenom 4 godine prije događaja prikazanih u Briljantinu.

Vraćamo se u pedesete!

Briljantin je prvi put ugledao svjetlo dana 1972. godine na kazališnim daskama, a šest godina poslije pojavio se i kao filmska adaptacija. Djevojke u pastelnim haljina, momci zalizanih frizura i u kožnim jaknama, nepresušne romanse, inspirativne ’50-e i nezaboravni glazbeni brojevi zaludili su svijet. A sada je najavljen nastavak, ili bolje rečeno ono što je prethodilo već ispričanoj priči. Serija će pratiti život četiri djevojke, njihovo odrastanje kroz Rydell High School i i pokušaje pronalaska vlastitog životnog puta.

Od službenih informacija poznato je kako će scenarij napisati Annabel Oakes, koja će ujedno biti i glavna producentica. Pored njezinog imena, u najavi su se pronašli i Mary Bowen i Erik Feig kao izvršni producenti nove serije. Ono što sigurno znamo je da nas očekuju izvedbe već dobro znanih pjesama, ali i podosta novih glazbenih brojeva. A tko zna, možda saznamo kao je izgledalo ono kultno Sandy i Dannyja (pa makar i kroz priču, budući da je najavljeno kako se divna Sandy ne pojavljuje u najavljenoj seriji). U svakom slučaju, jedva čekamo!

(Visited 49 times, 3 visits today)

Komentari